kravler…snart..

Vores lille energibombe af en datter har siden i fredags, hvor hun havde halvårs-fødselsdag, præsteret at komme op på alle 4. I starten havde hun konsekvent maven i gulvet mens hun trak knæene helt op under sig, men nu er hun helt oppe. Min seje lille pige!! Vi har skiftevist prøvet at liste os ind på hende mens hun ligger og øver sig, men hver gang hun opdager at vi har kamera med, så lægger hun sig ned og kigger nysgerrigt op på den fototossede forælder… Her i eftermiddag var hun sågar oppe og støtte på tæerne, sådan så hele kroppen var løftet – min datter er tilsyneladende et lille muskelbundt (og det er så nu jeg tænker, at hvis jeg bare bruger Irma som instruktør, så er jeg nok rimelig fit inden min barsel er slut…hmmm…)

Og ja, det er den jo lige om lidt! Selvom jeg da glæder mig til at komme på arbejde igen – på den der faglig bevidstheds-agtige måde (snak med kolleger, arbejdsmæssige udfordringer, møder og alt det andet der fylder sådan en arbejdsdag) – så forudser jeg alligevel at blive pænt misundelig på manden når det er min tur til at tage afsted om morgenen. Selvfølgelig er jeg da glad på hans vegne, jeg er sikker på at han vil nyde alle ugerne sammen med Irma til fulde, men jeg ser mig selv cykle en hel del hurtigere end normalt for at komme hjem til den lille familie 🙂 Ikke mere snak om barelsslutning, mine sidste to måneder skal bare kampnydes!!

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s