Morsyg!

Jeg har aldrig tænkt at det kunne være en skidt ting at være favoritten…men pyyyh, hvor jeg synes det holder hårdt når Irma kun vil trøstes af mig, kun have mad af mig, kun puttes af mig. Og i dag har været en rigtig sidde-på-skødet-dag, hvor hun vil helst sidde hos mig, men samtidig lege på gulvet – lidt umuligt, men det tror jeg ikke helt hun har grejet endnu… Så hun kræver mildest talt meget aktivitet i disse dage, alt lige fra sanglege, dans, svingture, hoppen, kildeture og hvad jeg ellers lige kan finde på = et styks meget svedig og træt mor… Det er jo sådan set dagligdags aktiviteter, men det er nok intensiteten, der har været mærkbar anderledes!

Men hun er nu til gengæld ikke så tung som jeg har regnet med. I mit sidste indlæg beskrev jeg Irma som en 11 kilo tung radiator, men men men, hun blev vejet og målt i mandags, og vejer kun 9,46 kg. Jeg havde bare glemt at vægtkurven flader ud jo ældre hun bliver (heldigvis…), og derfor havde jeg bildt mig ind at hun var meget større. Jeg synes nu ellers hun bliver så stor! Kiggede på hende mens hun sov i barnevognen i dag, og synes snart hun fylder vognen godt ud. Heldigvis er det ikke kun vægten, der holder ekstrem-pause, så barnevognen kan nok godt bruges et godt stykke tid endnu.

Irma gør ellers hvad hun kan for at vokse! Hun kan praktisk talt spise hele tiden. Jeg prøver virkelig at følge sundhedsplejerskens anbefalinger med faste rytmer og spisetider: morgenmad, amning, søvn. Formiddagsfrugt, frokost, søvn. Amning, aftensmad, godnat-babs. Men det er bestemt ikke altid det virker. Fx har hun det med at ville fordele sin frokost i 2-3 omgange, og de seneste dage har hun spist halvdelen af sin aftensmad, sovet i en halv times tid og så op igen og spise resten. Det er ikke helt holdbart, men på den anden side, er det nok heller ikke noget hun går i stykker af. Hun er til gengæld (indtil videre) altspisende, og det er jo ret fantastisk. Jeg har da præsenteret hende for 5-6 slags frugt, forskellige grødsorter, 4-5 slags grøntsager, øllebrød og nok lidt mere jeg har glemt. Hun smager hver gang på første og anden skefuld med skeptisk mine, og så ryger resten ned uden betænkning. Gid det fortsætter sådan!!! 😀

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s