Isens egenskaber…

Åh, det sukker, det sukker… Vi faldt for presset – ja okay, pres var det måske ikke ligefrem, men det var varmt, og vi synes at det var lidt synd at vi sad og spise sodavandsis i heden, mens Irma ikke gjorde… (og ja, jeg kan godt høre hvordan det lyder, og det her er simpelthen verdens dårligste undskyldning!!) Vi lod hende smage på isen, og efter at hun lige sundede sig over sin første is-kolde fornemmelse i munden, så smagte det jo faktisk ret godt. Ikke den store overraskelse der… Og da hun lige havde prøvet til et par gange, ville hun jo gerne have mere, men her satte vi så bremserne i – hvilket fik Irma til at begynde at græde. Her taler vi altså om pigen, der ikke engang bliver ked af det, hvis jeg tager legetøj fra hende (som fx remoten, Johns iphone og lignende…) og erstatter det med noget andet, men at fjerne sukkerkilden fra hende, uuuuuhhhh!!! Nu tror jeg liiiige vi holder en pause med sodavandsisen – og i går fik vi da også nogle frys-selv-is-poser, så man kan lave sine egne sunde(re) is. Vores venner synes ligesom de ville lære os om de sundere alternativer… :-/ (pinligt at det er nødvendigt…)

Og lad mig så fortælle om noget andet! Irma er SÅ tæt på at kravle, at jeg næsten ikke kan vente. Hun er begyndt at krybe omkring med hjælp fra hele kroppen, og er virkelig begyndt at udforske lejligheden. Og vi er begyndt at lægge planer for hvad vi gør med ledninger (som hun synes er det mest fantastiske!), computere, og alt det løse vi har stående på gulvet rundt omkring. Tror vist vi skal have købt et skab eller nogle flere hylder til alt det forskellige gear vi har. Mangler seriøst skabsplads i vores lejlighed (eller også har vi bare alt for meget crap…)

2 thoughts on “Isens egenskaber…

  1. TAK for det link Nina, den havde jeg ikke læst. Det er godt nok tankevækkende læsning!!!

    Og ja, det med at hun kommer vidt omkring, gør hun allerede i krybende form. I dag har jeg 4 gange flyttet hende væk fra dab-radioens stikdåse og tilhørende ledning – den har været ret tæt på at falde ned flere gange… det skal nok blive kaotisk den dag hun får den i hovedet!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s