Tøsetirsdag!

Bliver nødt til at bande: For fanden hvor var det fedt!! Jeg var ude med en masse tøser i går aftes – min første aften ude uden mand og barn. Og det var ganske simpelt fantastisk, og temmelig mærkeligt (på den gode måde).

Vi skulle mødes på Kalaset kl. 20 – efter puttetid – og sludre, drikke drinks og vigtigst: Være ude! Jeg cyklede derind, og det med at cykle over Knippelsbro uden at være med barnevogn, føltes som en uendelig stor frihed. Jeg havde frygtet lidt at min cykelform ville være elendig, men opdagede til min fryd at den faktisk var helt i orden (godt at vide når jeg om 1½ måned igen skal cykle 20 km om dagen…) Så står det ikke helt skidt til med kondien alligevel 🙂

Vi endte med at være 9 kvinder om 2 små borde udenfor cafeen, og det var VILDT hyggeligt. Og selvom jeg først var der 20.30 og kørte hjem over broen igen lidt over 23, så var det nogle helt særlige timer (også selvom vi snakkede lidt om børn…) – Og jeg ved godt at jeg lyder helt rørstrømsk, men da jeg kørte hjem i går, var alle batterier ladt op igen. Lysten til at være ude, og ikke mindst det at komme hjem og fortælle om oplevelser, er helt sikkert genfødt, og det er virkelig dejligt. For selvom der bare er sket en million ting siden jeg var ude sidst (altså med mig og min lille familie mener jeg), så er det virkelig dejligt at opdage at jeg stadig er den samme selskabsløve som jeg hele tiden har været 😀

Noget helt andet er så, at blive mindet brutalt om, at man ikke længere kan drikke én øl uden at blive tipsy… Så helt ulig mig, blev til en lille fadøl og en iskaffe – CRAZY night out….
John havde jo også sin debut alene på skansen, men det var heldigvis dejligt nemt da Irma sov fra lidt over 8 da jeg tog hjemmefra, til kl. 06 hvor hun ville op og have mælk. Så ingen er skræmte efter morens første aften ude, og jeg glæder mig allerede til næste gang!!

Reklamer

4 thoughts on “Tøsetirsdag!

  1. Lyder hyl! Vi har sendt Karen jævnligt af sted til en hyldeblomst/fadøl og tøsesnak uden søn næsten fra starten af – tror det er godt for alle parter at moren kommer ud og får luftet ørerne uden junior i ny og næ, men det afhænger nok af temperement. Samtidig syntes jeg også det har været super med noget far-søn-alene-tid hvor man lige kan få diskuteret lidt Formel 1, pæremos kontra æblemos og den carport der skal bygge på et tidspunkt – så føler man sig også godt rustet til barslen

  2. Ja, man kan vel ikke starte for tidligt med de far-søn-snakke, hehe. Tja, jeg tror du har ret, det handler nok om temperament hos både forældre og barn, og jeg synes først det er nu, at Irma har været babs-fri nok til at det kunne lade sig gøre. Meeen hvis jeg havde insisteret havde vi jo nok fundet en løsning 😉

  3. Junior var lige i underkanten af vægtkurven de første par måneder, så der fik en han flaske i ny og næ for at spæde lidt op på sidebenene – det har vi så også brugt når jeg har haft ham alene og så kommer moren bare hjem når hendes bryster er ved at springe i luften

  4. Virkelig fornuftigt at I har brugt hans flaske-kendskab til noget andet produktivt! Tror måske det er noget vi skal lære af til næste omgang 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s