Aktiv weekend, på den afslappede måde

Forrig vinter, inden graviditet (heldigvis), satte vi lejligheden big time i stand. Vi lagde to lejligheder sammen og der blev væltet vægge, lavet lofter, installeret nyt køkken, malet, lavet gulv og hvad der føltes som en hel masse mere. Vi boede i det rum, der nu er vores soveværelse i 2½ måned uden køkken og med helt grotesk meget støv! Efter sådan en omgang har jeg både stor respekt og forundring overfor folk der gør dette MED børn!! Jeg er godt nok glad for at det kun var John og mig, der skulle leve i byggekaos med en brødrister, en mikroovn og en masse takeout-menuer…

Og som så mange andre, gik vi lidt døde på projektet… Da håndværkerne var taget afsted, fik vi gjort rent, og ikke ret meget mere. Selvfølgelig har vi hængt lidt billeder op, ordnet lidt hist og her, men de sidste småting har vi bare ikke fået nosset os sammen til. Men NU!! Tadaaaahhhh!!! Er vi (næsten) færdige 😀

Vi er blevet færdige med Irmas værelse, har fået ryddet op i køkken-alrummet, så det ikke længere er opbevaringssted, har fået smidt mit gamle kollegieværelses-skrivebord ud og sat 3 store reoler op i stedet, til al vores happengut. Og så er vi halvvejs i et tapetseringsprojekt i gangen, hvor vi hænger børneplakater op forneden, kunstplakater op foroven. Er bare SÅ tilfreds med aktivitetsniveauet i denne weekend!

Og og og!!! Irma er begyndt at kravle! Hun tonser nu ikke ligefrem afsted endnu. Det er blevet til 3-4 “skridt” ad gangen hvorefter hun lægger sig på maven og kryber fremad. Men det er så dejligt at se hende begive sig afsted, hun ser både stolt og glad ud 🙂

Reklamer

3 thoughts on “Aktiv weekend, på den afslappede måde

 1. Kender godt følelsen minus børneræsset. Er selv ved at lægge sidste hånd på min hybel og jeg håber den bliver lige så præsentabel som det ser ud på jeres billede 🙂

 2. Kære Marie

  Tillykke med at I har fået hyblen næsten helt færdig. Vi mangler stadig at få lagt trægulv i et værelse og sat lister op i de to andre børneværelser… hmmmm;-) Det sidste nusseri tager bare tid..

  Endnu mere tillykke med Irmas nyvundne frihed. Har I fået ledningerne lidt af vejen? Flyttet alle poser, krydderier, madpapir etc.. op i en skuffe lidt højere oppe. Vi har et billede af en storgrinende Søren med poser, dimser, madpapir etc.. OVERALT i vores lille køkken, da vi boede i Kolding. Nu er det nu at du skal huske at ro, IKKE betyder ahhh – men at hun laver sjove ulykker istedet ;-D
  Knus Mette

 3. @Michael: Det ligger sikkert lige rundt om hjørnet 🙂

  @Mette: Ååååh ja! Det er godt du siger det, tror vist lige der snart skal ryddes op i madskufferne… men mere vigtigt: skuffen med vaskepulver, opvasketabletter og den slags gode sager!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s