Natteravn og puttegøj

Vi slås for tiden! Med tænder, sovetider og små pilfingre der kan nå ALT! I går var hun oppe til kl 23 fordi hun igen tog fejl af aften/natte-putning og dagens sidste powernap… For et par år siden fik jeg denne Panthella i julegave af min søde mand, men desværre er Irma lige så glad for den som jeg er – nok bare ikke helt på samme måde… Hun bruger den til at stå op af, og holde fast i, og jeg er mildest talt ikke særlig tryg ved det. Nu har jeg jo hørt om folk med fx brændeovn i stuen, der lærer deres børn at de ikke må røre ved den varme ovn, og jeg tænker at det så også kan lade sig gøre med lampen. Kan man i stedet for at tage de små hænder og sige “avav varm ovn”, sige “avav, det gør ondt på mor”? Eller er det lige lovlig tidligt at starte på dårlig-samvittigheds-kontoen overfor sit barn?….

Men hun er godt nok svær at være vred på i længere end ca. 20 sekunder – når man får sådan et kæmpesmil og hun lige efter begynder på sit gagagagaga 😀

Hun er også i sidste uge begyndt at putte sig ind til os – hun har hele tiden godt kunne lide at få krammere, men nu er hun ligesom begyndt at give tilbage, hvilket slet ikke er til at stå for. Hvis hun fx sidder på skødet og får mad, og er lidt træt, så lægger hun hovedet på mit bryst og trykker sig ind til mig. Smelte-smelte-smelte…

Vi har til gengæld lært at hun er mere reserveret end vi først troede. Når vi går tur og hun sidder og følger med, så er der jo rigtig mange der lige vinker, smiler og siger hej til hende. Men hun kigger bare på dem – de får altså ikke noget smil retur. Og i lørdags hvor jeg var sammen med hele min familie, skulle hun lige se dem an i et par timer før hun langsomt tøede op. Og det med at sidde på skødet af “fremmede”, det går slet ikke. Det er lidt noget andet når hun er på hjemmebane, og vi får besøg, så sker optøningen heldigvis noget hurtigere. Faren var også helt utrolig genert som barn (hvilket nok er svært at tro for dem, der kender ham i dag!),  så vi må bare tage mødet med omverdenen i hendes tempo.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s