Dårlig timing

Nogen gange tænker jeg om der mon er en regel om, at når man er forældre og har lavet planer, at de så skal forpurres af de små ynglinge?… Aj, det er selvfølgelig totalt egoistisk sagt, men sådan kan det godt føles.  Jeg har fx skulle til et par møder henover vinteren og foråret, og jeg har vist været til 3, der er gået godt, og 3 der er gået virkelig skidt!! 2 dukkede jeg endda ikke op til fordi Irma enten ikke havde sovet eller var halvskidt. Vi har også aflyst middage, foredrag, havehygge, brunchaftaler og sikkert flere ting jeg har glemt – og vi har endda et nemt barn… De få gange hvor der har været rod i nattesøvnen, snottet næse og vaccine-feber, der har vi 100% sikkert lagt planer – det har bare været en lov.

Og det er det samme denne gang. Som jeg skrev i går, havde Irma feber i går aftes. Og jeg må i den grad sige, at det havde indflydelse på natteroen… Jeg var oppe de første 4 gange, og John hjalp til med de helt sene vågne stunder. Hun var skiftevis sulten og tørstig, og havde tydeligvis ondt for tænder. Så vi endte med at give hende en lille dosis Panodil Junior klokken meget tidligt i morges, og det gav hende ro nok til at sove nogle timer uden stop. Hun er indtil videre feberfri, men alligevel tør vi ikke helt tage hende med i Grønnegårdsteatret, som vi havde planlagt i aften. Så manden tager afsted med mine forældre og Irma og jeg bliver herhjemme og hygger. Det er vist det klogeste. Er dog lidt spændt på om vejret holder til udendørs teater i aften…

Og en sidste ting når det gælder dårlig timing: Hvorfor var det lige vi skulle sænke bunden i Irmas tremmeseng, samme nat hvor hun skulle op 7 gange???

Reklamer

3 thoughts on “Dårlig timing

 1. Tjah – sådan er det jo:-D Da jeg fik Nikolaj havde vi lavet EN påskefrokostaftale i den påskeferie – og gæt engang:-) Han blev født den dag:-)

  Det utrolige er at nogle af os vælger at gå igennem dette – flere gange:-)
  Det er også i den fase man erkender at nogle venskaber kan holde til det og andre ikke. Jeg har også aflyst mange aftaler pga. syge børn/tænder/Ingen nattesøvn etc… Sådan er det bare og selv om man har det skidt over det, så er jeg ihvertfald først og fremmest mor, dernæst kollega eller veninde.
  Det er lidt øv at skuffe folk, men hvis man er mor, så forstår man som regel godt at sådan er det i en periode, mens børnene er små.

  Knus Mette

  Knus Mette

 2. @Signe: Murphy’s lov eller Irmas lov…hmm… 😉

  @Mette: Du har helt sikkert ret, og det er også den prioritering forældre bør tage – også i min verden. Og jeg har da også som oftest fået tilbagemeldinger for forstående mennesker, heldigvis 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s