Weekendudflugt

Lige så snart manden har fri fra job drager vi til Kolding og besøger min svigerinde og hendes dejlige familie. I morgen står der en Farmor og Bedstefar og tager imod os på Fyn, så jeg tror roligt vi kan regne med at Irma bliver en smule forkælet i denne weekend 🙂

Og nu er det så, at jeg lige skal have pakket til weekenden, og eftersom vi tilhører folket uden bil, skal bagagen kunne proppes ind under barnevognen, så jeg kan fragte det ind til hovedbanen og mødes med manden. Den logiske person (en uden børn!) tænker nok, at sådan et lille menneske da umuligt kan forbruge meget på sådan en udflugt – hvilket muligvis er sandt, men man kan jo ALDRIG vide. Man kan aldrig vide om det er denne weekend hun blir dårlig og kaster op udover sig selv, eller får tynd mave og bruger 12 bleer og 3 par bukser på en formiddag… Bleerne, ja her ved jeg godt jeg er overforsigtig, men jeg tager dem helst med hjemmefra da jeg har prøvet at være i flere supermarkeder hvor der tilfældigvis var udsolgt i str. 4. Og så er der løsdelene: legetøj, madpakke til turen (det er nok ikke så fedt at give Irma de kørelakridser som vi plejer at spise i toget…), stofbleer, babyalarm, dyne, pusletaske… og højst sandsynligt lidt mere som jeg er stensikker på Irma ikke kan lave foruden… Under barnevognen skal der jo også lige være plads til forældrenes sager, og selvom manden er god til at nøjes med et par t-shirts og en tandbørste, er jeg jo trods alt kvinde, så det kan jeg kort fortalt ikke… En weekendtur kræver minimum en toilettaske, kortærmede, langærmede, bukser, nederdel, skiftesko + … – jeg kan slet ikke se hvordan man kan klare sig uden! Måske jeg skulle holde et møde med nogle camping-/trekking-eksperter for at lære om begrænsningens kunst? Tror bare ikke jeg møder respekt for spørgsmål som “jamen, hvad nu hvis jeg ikke har lyst til at have de shorts på alligevel?” eller “hvor skal stiletterne være?”…

Reklamer

3 thoughts on “Weekendudflugt

 1. Hihihi, du er sgu sjov 🙂
  Det er egentlig godt at I ikke har bil, for så ville du også bare stoppe den til randen med ting I HELT sikkert ville få brug for…

 2. Nu har vi jo anskaffet os en stor bil til 7 personer og guess what – DEN ER FYLDT 🙂
  Jeg ville klart have bleer stående på strategiske steder i landet. Vi tro at svigerinden i Kolding har bedst plads;-)

  Jeg har ikke mange råd – kun at man lærer det hen ad vejen. Da Søren var lille havde jeg ALT med – og da Nikolaj var lille havde jeg minimum af ting med.
  At jeg så er i stand til at tage i Legoland med ungerne i regnvejr og Nikolaj får våd numse af at sætte sig efter 5 minutter i Legoland er så bagsiden af begrænsningens kunst. Jeg har, over to ture i Legoland, måttet købe en vindjakke og et par bukser til min nu 6 årige Nikolaj. Dyrt…

  Knus Mette

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s