Glemte sager

Nåja, så virker hjernen åbenbart ikke helt alligevel… for der var jo en ting jeg glemte at berette om.  Der var en lidt blotteragtig oplevelse jeg havde på Farø på vej til Falster…

Når man nu lejer en bil, så er der jo meget strikse regler om hvem der kører vognen. Det må kun være den eller de personer der møder op og får noteret pas- og kørekortsoplysninger hos udlejningsfirmaet. Jeg kan jo sagtens forstå at de gør det, men det gjorde vores køreomstændigheder noget låste på ferien. På vej sydpå havde vi arrangeret det sådan, at vi kørte i drenge- og pigebiler, og eftersom det var mig der var skrevet på som mulig fører af Punto’en, skulle jeg jo sidde bag rattet. Det vil sige at jeg ikke selv kunne sidde og holde Irma i hånden, men måtte lokke en af de andre piger til det. Og lad os bare sige det som det er, hun var ikke just en drøm på udturen… Jeg havde pakket stor taske med legesager og frugthapsere og Mette var virkelig god til både at synge og lave sjove ansigter til Irma så hun grinede. Men da vi nåede broen til Falster var den helt gal, og vi besluttede at holde pause.

Hun havde så en ble, der bestemt ikke havde været sjov at sidde med, men fordi hun havde været ulykkelig i mere end 2 minutter, krævede det også lidt ekstra omsorg at få hende trøstet. Så mens tøserne gik i kiosken efter is, skiftede jeg Irma og besluttede at amme hende for at få hende ud af hysterianfaldet. Og jeg havde netop sat mig i græsset ved siden af bilen, på en helt øde parkeringsplads, lige hevet op i blusen, og lige fået Irma til at spise, da ikke bare én, men TO (!!!) fyldte turistbusser kører forbi mig… Så sidder man der, helt palle, og føler sig som Farøs mest kiksede turistattraktion… (som vel og mærke er stedet hvor Trafikmuseet ligger…) Måtte lige dele den oplevelse :-/

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s