Ugentligt indlæg

Ja, det er ikke meget bloggeri der har været overskud til i denne uge. Jeg har haft 2 dage med møder i Jylland, og er derfor kommet ret sent hjem, og Irma har ikke været specielt god til at sove – virkelig en dårlig cocktail! Efter 3 dage med virkelig lidt nattesøvn, havde manden ikke mere lunte, så natten mellem torsdag og fredag tog jeg over. Det resulterede i et par timers afspadsering fredag eftermiddag, da jeg praktisk talt sad og sov foran min computer… ikke nogen specielt god arbejdskraft… Så i nat sover Irma for 2. gang på sit eget værelse – vi rykkede hendes seng ind i går morges så hun kunne tage sin lur i nye omgivelser og det fungerede rigtig godt. Jeg tror vi er nået dertil at det generer mere end det gavner at hun sover i vores soveværelse, vi vågner vist af hinandens natteknirken. Nu krydser jeg fingre alt hvad jeg kan i håb om at det lykkes med en nat uden alt for meget bøvl.

Næste uge er helt gal, vi har 6 aftenaftaler på 7 dage…på skift selvfølgelig – må vist hellere lige lave en hjemmedate på søndag, så vi lige kan minde hinanden om at vi bor under samme tag… Håber Irma kan overleve sådan en uge, men skiftende forælder der putter, og skiftende forælder der siger farvel på mærkelige tidspunkter.

Jeg synes faktisk jeg havde en hel masse på hjerte inden jeg satte mig til computeren, men min hjerne er nu gået på standby og søvnen kalder…

3 thoughts on “Ugentligt indlæg

  1. uhh det punkt nået vi også til, og det var faktisk rart at få sit soveværelse tilbage, men også grænseoverskridende at “slippe” hende løs på sit eget værelse.

    Og det med mange aftaler er hårdt, men godt at i prioritere en hjemmedag.

    Sov godt 🙂 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  2. Ja jeg var “kold” så min Pelle rykkede ind på eget værelse, da han var 4 mdr 🙂 Jeg skulle bare sove, og synes nu, at det er gået fint med at rende frem og tilbage om natten… Håber det bliver bedre for jer nu!

  3. Vi sover simpelthen bedre alle sammen, det kan jeg mærke nu. I nat vågnede hun en enkelt gang kl 02, og hun når desværre at blive meget mere ked af det inden vi når ind til hende, end før hvor hun lå lige ved siden af. Men til gengæld er hun oftest ret nem at trøste og skal bare have et kram og en sut, og så sover hun videre.
    Vi sover ved siden af babyalarmen, bare for en sikkerheds skyld, men den registrerer tilsyneladende ikke de smålyde som jeg vågnede af – og det er SÅ rart 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s