Ude-mor

Min søster spurgte mig forleden om jeg savner Irma når jeg er på arbejde, og faktisk må jeg indrømme, at det gør jeg ikke. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme hjem til gengæld, men det vil jeg da virkelig håbe at de fleste gør 🙂 Jeg tror det ville være langt værre hvis jeg sad med en følelse af at være væk fra Irma og manden i 8-9 timer dagligt pga. et arbejde som jeg virkelig ikke kunne se en nytte i. Hvad kunne det fx være? Tja, jeg kunne jo ridse op hvad jeg tidligere har arbejdet som…bare som eksempel… Jeg har bl.a. stået ved produktionsbåndet på Tom’s Chokolade, arbejdet i en DSB-kiosk (hvor uniformen bestod i rød kittel str. megasize og lækkert stribet tørklæde…), solgt kødboller i Ikea, været busstewardesse (en enkelt sommer efter gymnasiet – det kan IKKE anbefales!) og flere andre gode jobs… Tror lige jeg blev endnu gladere for mit arbejde lige der!!

I morgen skal jeg til mit første bestyrelsesmøde i 9 måneder – uden Irma. Og det glæder jeg mig også ret meget til. Det har altså været lidt af en udfordring at tage del i politiske diskussioner med et barn på armen – og jeg har da også, hvis jeg nu skal være helt ærlig, været bestyrelsesmedlem på halvt blus. Personligt har jeg ikke kunne gøre det anderledes. Så det bliver rigtig fedt at kunne skrive sig på talerlisten i morgen uden at tage hensyn til en lille pige der møffer omkring – også selvom hun gentagne gange er blevet rost for sin mødedisciplin 😉

Udover alt dette, skal jeg også ud på fredag. Sådan rigtigt!! Og med rigtigt mener jeg med alkohol! Jeg er med til at afholde en fredagsbar for alle de gamle hoveder, der har gået på Biblioteksskolen, og som stadig synes det kunne være hyggeligt med en eftermiddag i de glade minders tegn. Gammel-Nar-Bar! Jeg er helt sikker på det bliver en fantastisk dag – jeg skal bare passe på ikke at dejse omkuld på en sofa inden spisetid… jeg er jo ikke ligefrem i træning når det kommer til øl. Måske jeg indfører en vand-skål…hmmm… Men jeg giver lige et billede af hvordan jeg så dengang – ung, blond og frejdig 😀

One thought on “Ude-mor

  1. Pingback: 2010 i statistik… « Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s