Ugerapporten

Vi starter fra begyndelsen: Baren i fredags. Det var SÅ sjovt!! Gamle venner, dans, mange mange øl og rigtig meget grinen 🙂 Der var virkelig god stemning fra start til slut, og det var helt igennem skønt at være til fest! Lørdagen var dog temmelig hård…Manden havde lavet planer om at besøge en kammerat om formiddagen, og alenemor med tømmermænd er sgu bare ikke en fest!!

Jeg fik til gengæld afprøvet at sige nej til Irma, og rent faktisk opleve at det virker. Hun synes at ovndøren er rigtig sjov at stå op af – man kan jo spejle sig i den… Men den bliver altså lige en tand for varm for små børnefingre når den er tændt. Så da jeg var i gang med at grille nogle peberfrugter var hun meget hurtig til at komme hen til ovndøren. Og her er det så utroligt rart at vide at morens bestemte og let angst-fremkaldte NEJ betyder at Irma sætter sig på numsen og trækker fingrene til sig (altså, jeg gentog jo kommandoen ca. 5 gange indtil hun ikke gad at prøve mere…)

Søndag var der desværre ikke mere autoritet tilbage i mig, sidst på eftermiddagen fik jeg det vildt skidt og endte med at gå i seng inden 8 med feber og kvalme – det kom simpelthen ud af det blå! I går eftermiddags var jeg stensikker på, at jeg var klar til at melde mig rask, men da jeg vågnede i morges var jeg stadig ikke gode venner med min krop. Oveni er hele hjemmet nu inficeret med sygdom. Manden har det ikke for godt, og Irma har feber for 2. aften i træk. Vi er hermed blevet til en bacille-celle 😦 Jeg håber dog at al dårligdommen har forladt i hvert fald mig i morgen. Det er aldrig særlig fedt at være syg, men når jeg oveni kun har været tilbage på arbejde i knap en måned, så er det virkelig ikke en god fornemmelse at være væk i over en halv uge.

Lige nu sidder jeg og er temmelig overrasket over hvor glad man kan være når man er en lille pige med feber, snot i hele hovedet og manglende appetit!? 🙂 Totalt oppe og ringe, fatter slet ikke hvor hun får energien fra – men er da glad for at hun ikke bruger sin sygdom på at sidde og græde!!

Reklamer

5 thoughts on “Ugerapporten

  1. Ja det lyder som om i er rigtig skidt mads. Kan også selv huske at jeg blev syg ret hurtig efter at være tilbage fra barsel. Man skal lige hærdes imod den virkelig verdens sygdomme.
    Men håber i bliver snart raske

  2. Tak Pauline, tror bestemt der er bedring på vej. I nat har hun sovet 12 timer, kun afbrudt af to korte affodringer med vælling/MME. Og vi fik simpelthen givet hende mad i søvne.
    Så en lille pige i bedring og to forældre, der har fået sovet for første gang i over en uge – skøøøønt!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s