Mmm…efterår

Det ER altså bare min favoritårstid. Koldt på den gode måde, smukke smukke farver, røde kinder, masser af the, hygge under et tæppe efter gåture… Det blir bare ikke bedre 🙂 Vi har været på legeplads i dag, Irmas nye yndlingssted – godt med børn at kigge på og gynger at gynge på.

Irma har været ét stort grin i dag, fordi hun TA-DAAAHH har sovet HELE natten!! Hurra for nattesøvn – min helt igennem favoritsøvn! Jeg har af vanens magt været vågen et par gange og kigget til hende, og jeg har fuldstændig opgivet det med at give hende dyne på igen og igen… Meget tidligt i morges så jeg at hun havde lagt sig med hovedet i fodenden, på maven, ovenpå dynen… ja, hvad skal man så gøre 🙂 Hun vågnede helt udhvilet kl. 06 og var topklar til fest! Det er nu bare den bedste måde at starte dagen på!

Hun blev da også kørt helt træt i går – vi var på besøg to steder med børn. Første sted var i en lejlighed hvor vi forhåbentlig snart skal komme næsten dagligt… Jeg har været så heldig at komme i kontakt med en kvinde, der er blevet godkendt til at passe sit eget + et andet barn i sit eget hjem. Og de mangler en ny legekammerat fra den 1. november. Det kunne simpelthen ikke være mere perfekt. Familien virker utrolig sympatisk – og jeg tror også de syntes om os. Så nu mangler blot det formelle: En godkendelse hos kommunen, en underskrift, noget betaling, og så et kæmpe krydsen fingre for at det kommer til at gå godt! Det er jo formentlig kun en ordning der skal køre i et par måneder, indtil vi har fået vuggestueplads, men lige meget hvad, så føles det alligevel utrolig grænse-overskridende at skulle aflevere sin lille guldklump til endnu temmelige fremmede mennesker… Meeeeen vi kan jo se det virker for så mange andre, så hvorfor ikke herhjemme.

Besøg nr. 2 var hos nogle rigtig gode venner, der har to drenge. En jævnaldrende og en 5-årig med krudt i måsen – det kan altså køre Irma flad. Efter mange timers leg, kørte Irma og jeg hjem, og jeg tror måske jeg har fået et par blikke på min færd: Jeg gik og sang det meste af vejen for at holde lillepigen vågen! Vi landede her ved 7-tiden, så der blev lynhurtigt fikset noget aftensmad, skiftet til nattøj, leget lidt og så lige på hovedet i seng – lige i tid til at moren kunne spiille BingoBanko

Alt i alt en dejlig weekend – sågar med en lille fis, der nu kan klappe 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s