Så fik vi også prøvet det..

Ringet til vagtlægen altså… Vi er i dag kommet hjem fra familieweekend på Fyn og i Jylland, og Irma har da været lidt pylret, men ikke noget særligt. Og generelt har hun bare hygget med Farmor og Bedstefar uden de store problemer. Men efter et par timer herhjemme eksploderede vores lille glade pige i skrig og skrål. Vi har ALDRIG prøvet noget lignende!! Og efter 3 kvarter uafbrudt gråd, ringede vi til vagtlægen. I de 45 minutter havde vi prøvet stort set alt: mad, vand, mælk, vælling, figenstang, sang, siddende hos far, liggende hos mor…alt!! Manden ringede til vagtlægen, som bad os vente og se tiden lidt an (gad vide hvor mange gange han siger det på en vagt?…) Og efter lidt debat blandt mor og far (på kanten til desperation) foreslog manden at vi gav Irma et bad. Hun elsker jo at være i bad. Lad mig sige det kort: Det var en skøn halv time!! Lige indtil hun skulle op igen…

Og det var her vi måske måtte erkende, at vi ikke helt kan kende forskel på smertegråd og hysteri-gråd. Her tror man, man ved alt!? For efter badet begyndte hun at græde lige så voldsomt når jeg tog min mobiltelefon eller fjernbetjeningen fra hende – og det var jo ikke ligefrem fordi jeg fjernede noget vitalt fra hende! Så vi aner simpelthen ikke hvad der er gået galt i dag – måske får babyer jetlag af storebæltstunneller??..

Og så til ugens gode nyheder – for der er faktisk to!!

Irma har gået sine første skridt! Hele 3 af dem. Det skete i torsdags og hun har ikke gjort det siden 🙂 Og det passer nu alligevel ikke helt, for hun har taget et par små skridt henover weekenden, et af gangen.  Vi tror ikke rigtig hun har opdaget at hun har gået selv, hun virker meget mere stolt når hun går lejligheden tynd med en af os i hænderne..

Og så har vi sgu fået vuggestueplads!! Her gik vi og troede at det ikke blev i år, og så kom brevet alligevel!! Jeg tror ikke helt jeg har fattet det helt endnu. Nu er der så bare liiige den detalje at vi jo faktisk har fundet en privat dagplejer, og nu bliver vi nødt til at ringe i morgen og sige at vi trækker os ud af aftalen. Vi har det begge lidt skidt med det, og jeg tror faktisk også det kommer til at koste os en ½ måneds opsigelse. Men hvad pokker! Det er stadigvæk en kæmpe lettelse 🙂 Nu håber jeg bare de kan finde et andet lille barn at passe!

Reklamer

4 thoughts on “Så fik vi også prøvet det..

 1. Fedt med vuggestue, og wauw med de første skridt – total fremmeligt barn!!!
  Træls med vagtlæge, og endnu mere øv at I ikke fandt ud af hvad hun hylede for.
  Knus

 2. Tillykke med de første skridt 😀 Stor pige 🙂 Og lige så meget tillykke med vuggestuepladsen.

  Den der med at have en unge der har skreget fuldstændig desperat i en time og er uden for pædagogisk rækkevidde har vi også prøvet da en af vores drenge var helt små…. Vi endte også med at ringe efter vagtlægen og nærmest tvinge dem til at komme forbi… Joooh jamen de kunne komme 4 timer senere (kl. 01 om natten… Jeg var stjernetosset… Efter at have skældt en vagtlæge ud for ikke at tage os alvorligt og surt at have lagt røret på – så gik der mindre en 10 minutter efter det opkald, så holdt drengen op med at tude og der var ro… Flovt ringede jeg retur til vagtlægen og aftlyste at de kom… Men kors, hvor må de have grinet inderligt over os. 😀
  Generelt så er vagtlæger ok – men man lærer også at få vurderet efter de rigtig ting med tiden og tage det med ro. Har flere gange siddet med vores ældste, hvor han har haft feber mellem 40.3 og 40.7. Undervejs lærte jeg at jeg i lige så høj grad skulle se på om han var kontaktbar. Så længe han var det, så skulle han bare køles ned og have panodil. Den ene gang, hvor han faktisk blev indlagt, havde han ikke særlig høj feber…

  Knus Mette

 3. Kære Mette
  Ja, jeg tænker virkelig også at de vagtlæger nogle gange må more sig bekosteligt over førstegangsforældre med seriøs panikangst! Og puh hvor kan det dog snyde sådan noget sygdom, det kan umuligt have været sjov med Søren på sygehys!!
  Kram retur 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s