Lidt mere vuggestue…

Så har vi været på besøg i vuggestuen i dag, jeg havde en lidt sær mødedag hvor jeg heldigvis kunne presse det ind midt på dagen. Og det var rigtig hyggeligt. Vi kom midt i middagsluren, så kun 2 børn på stuen var oppe, Laura på knap 2 år, som var meget begejstret for den ekstra opmærksomhed, og Fatima på 15 måneder, en lille glad tyksak 🙂 Vi talte med 3 af de faste pædagoger, som fortalte lidt om dagen i vuggestuen og hvordan de tager på tur og udflugter. Lokalerne er virkelig slidte, men der er god stemning og det virker til at de tager godt hånd om børnene. Jeg føler mig i hvert fald tryg ved at aflevere Irma i deres varetægt.

Så virkeligheden og hverdagen nærmer sig med store skridt! Irma starter i institution på mandag, hvor manden kører hende ind stille og roligt de sidste 14 dage af hans barsel. Og fra midt i november er de søde barselsdage slut, og vi skal ligesom alle andre få en hverdag med henten og bringen til at hænge sammen… puuh jeg gyser lidt for det, ærligt!! Og jeg er allerede begyndt at tænke i indkøbsalternativer (fx torvet.dk eller irmatorvet.dk), madplaner, køb af rengøring og tusind andre ting som måske kan gøre hverdagen nemmere. Det kan godt være det lyder tåbeligt at jeg overvejer de her ting, men tænk hvis det kan gøre ugen federe og tiden sammen som familie endnu mere hyggelig.

Og så lige til et lille privat input…I sommer skrev jeg et indlæg om selvforkælelse, og lidt om at jeg ikke er så god til at afsætte tid til den slags… I dag havde jeg afsat tid til frisør, men blev så fælt fælt skuffet. For første gang i omkring 8 år, havde jeg lyst til at prøve en anden end min faste frisør, men mit utroskab blev straffet HÅRDT! Godt nok var det billigere end mit normale sted, men helt ærligt! Det tog i alt en halv time – inklusiv hårvask!! Og da hun havde klippet ca. 3 gram hår af, lidt hist og her, så kom udmeldingen: Ja, så tror jeg ikke jeg vil klippe dig mere, men du er velkommen til at komme tilbage og få studset pandehåret…. Jeg ved ikke hvor mange der kan sige, at de er blevet klippet uden at blive klippet, men det er nok præcis hvad det skete i dag…

Reklamer

6 thoughts on “Lidt mere vuggestue…

 1. Hurra det er da for fedt! Sejt ved bare det må blive et godt sted! Og er så misundelig på i har en Fatima. Sådan en tror jeg ikke der er i Claras vuggestue! Og tænker ogaå irmatorvet kunne være fed ide! ( Irma har købt torvet så du kan ikke gå på torvet.dk mere) vi syndede m en pizza. Det er så længe siden sidst. Blev bare enige om at det var tilladt på en tirsdag hvor ingen gad lave mad! Lidt luksus må man ha!

  Grines stadig af din klipning! Godt min søs er frisør!

 2. Fedt med vuggestue – tillykke med det.
  Vi er begyndt at bruge http://www.nemlig.com/forside.aspx Mest fordi vi er totalt dårlige til at planlægge indkøb, så det ender altid med at blive helt afsindigt dyrt. I nogle måneder bruger (brugte) vi over 10.000 kr. på mad og indkøb. Til to personer (og en meget fed kat)… Nemlig.com er et hit. De har gode varer, og en del af dem er billigere end i Brugsen, og så er deres levering billig (29 kr.) og fleksibel. Og så får man chokolade i velkomstgave første gang man bestiller hos dem 😉

 3. Hej Marie

  Tillykke med vuggestuepladsen. Det gik da pludselig stærkt!?

  Så er det vores tur næste gang (søgt plads 1. januar) og jeg er godt nok pænt spændt på hvilken institution Frederiksberg Kommune hiver op af hatten til os. Vi er jo dækket af pladsgarantiordning, men har naturligvis vores favoritter – ligesom alle andre forældre.

  Glæder mig til at følge indkøring, hverdagsudfordringerne etc. her på bloggen.

  Og Irmatorvet.dk kan kun anbefales (vi var kunder hos torvet.dk før det) – de har alle de varer vi efterspørger og vi får leveret en ordentlig omgang ca hver 14. dag og supplerer løbende.

  Pøj pøj
  Annedorthe

 4. @Jeanett: Tak tak, og godt at høre at I også synder med takeaway i ny og næ 🙂 Og jeg er monstermisundelig på frisørsøster!!

  @Marie: Tak for tip Marie, det skal helt sikkert kigges nærmere på. Kendte slet ikke siden. Godt man er så heldig at kende de hersens cutting edge-eksperter som dig og kæresten 😀

  @AD: Jeg krydser fingre for at får noget rigtig godt, det er nu engang smart at Frederiksberg er en forholdsvist lille kommune rent geografisk! Og smart med 14-dages-storkøb, måske er det en bedre løsning for novicer som os.

 5. Hej Marie.
  Jeg droppede også Headache her sidste gang, men blev til gengæld positivt overrasket: Frame i Sjællandsgade! Hun har tidligere været ved Stender. Og det blev billigere end Headache 🙂
  Vi har også haft årstiderne og ellers så har den stået på storindkøb i Bilka en gang om måneden, når vi husker det 🙂

 6. Godt at du havde en bedre oplevelse end mig!!
  – Og det med Bilka må vi desværre overlade til bilejerne…storkøb på cykel holder bare ikke 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s