Møgdag…

Umiddelbart tegnede det til at blive en dejlig onsdag, jeg kunne sove lidt længe fordi jeg skulle til kursus og først møde 9.30. Og Irma efterlevede virkelig det ønske og vågnede først efter kl. 8!! Virkelig luksusmorgen. Mit kursus handlede om præsentationsteknik og jeg havde derfor en anelse om at der nok ville snige sig en del performance ind over… På trods af det, fik jeg taget noget lidt for stramtsiddende tøj på, noget jeg ikke følte mig 100% tilpas i. Første skridt i den forkerte retning… Kurset satte i gang og var rigtig spændende, det levede fuldt op til mine forventninger. Vi skulle efter en kort introduktion holde et 2 minutters oplæg med efterfølgende kritik, og både oplæg og kritik forløb rigtig fint. Herefter tissepause, og her skete det, der bare ikke må ske! Hele 3 knapper i mine bukser valgte at forlade deres plads og landede hoppende på toiletgulvet… På en normal dag ville det bare være et mindre irritationsmoment, men når dagen kredser omkring, at vi skal optræde og gøre vores bedste rent udtryksmæssigt, så er det mildest talt ikke særlig god timing at blive mindet om, at der stadig sidder ALT for meget barselsspæk på kroppen!! Mit andet oplæg som skulle præsenteres efter frokost kørte da virkelig heller ikke specielt fedt. Jeg havde så også taget et lidt risky valg af emne og ville tale om noget, der i den grad ligger mig på sinde rent fagligt… Det gik top-dårligt!! Hmmm… dårlige settings for et ellers virkelig godt kursus!

På vej hjem kunne jeg lige nå et smut i Føtex, indtil jeg ved kassen (jeg HAR lagt varer på båndet, og der står allerede 4 mennesker bag mig…) opdager, at jeg har glemt mit dankort derhjemme…

Kors, hvor er det godt at have en herhjemme man kan skrive de brokkende sms’er til og som stadig har overskud nok til, at modtage mig med et stort kram!!

Reklamer

2 thoughts on “Møgdag…

  1. Stakkels Marie. Du må tænke dig til et rigtig stort bamsekram, og så har du fuld sympati herfra.
    Det har virkelig været en dag efter Murphy´s lov: Alt hvad, der kan gå galt, går galt!

    Håber i morgen bliver så meget bedre 🙂

  2. Tusind tak Nina. Jeg er egentlig i godt nok humør, det er da bare utroligt som tingene falder uheldigt sammen nogle gange.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s