endnu mere vuggestue

Hermed er Irmas første uge i vuggestue slut! Og det har en været en god start!! De første to dage var manden ved hendes side hele tiden – i de 2-3 timer de var der – mens hun spænede omkring og lærte alle afkroge af stuen at kende. Hun virkede helt tryg ved stedet og hang ikke op af farens ben. Onsdag skulle hun være dernede selv i et par timer, de var på en lille udflugt i vuggestuen, og manden sagde meget udramatisk farvel (mens jeg kimede ham ned for at spørge til hendes udtryk, velbefindende, humør og mange andre utroligt relevante ting…) “Hun har det godt”. Godt så… Torsdag blev hun simpelthen afleveret om morgenen og var der hele formiddagen. Manden blev ringet op om formiddagen hvor de fra vuggestuen syntes at de ville lægge hende til at sove dernede, og det var selvfølgelig helt i orden. Hun havde dog ikke sovet lige så tungt som herhjemme, så efter at være blevet hentet ved 13-tiden, var hun klar til ny lur inden alt for længe.

Pyyyyhhh, moren ånder meget lettet op over at det går så nemt (det kan jeg selvfølgelig sagtens sige, når det ikke er mig, der kører hende ind, men ifølge manden går det altså ret smertefrit…) Og hvor er jeg dog glad for at det ikke er mig! Jeg er slet ikke sikker på, at jeg ville kunne vinke udramatisk farvel og gå fra hende – jeg gør det jo altså hver morgen, men det er bare noget andet når hun er hjemme hos sin far. På mandag har jeg taget en fridag, så der skal jeg med ned og aflevere, og det glæder jeg mig meget til at prøve – alene det at se, om hun reagerer anderledes på mig end på manden…

I dag drager vores lille familie mod Fyn, men jeg stiger af i Nyborg og mand og datter fortsætter til Strib… En hel weekend skal jeg være til generalforsamling i min fagforening, mens familien er hos Farmor og Bedstefar. Et eller andet glæder jeg mig jo til at være voksen for en weekend, helt på egen hånd. Men jeg frygter også at savnet i maven bliver temmelig voldsomt, og så er jeg i den grad spændt (læs: urolig!!!) på hvordan Irma reagerer når hun ser mig igen på søndag. Om hun bliver glad eller om hun er sur på mig fordi jeg har været væk så længe… Hmm..

Nu skal der lige pakkes færdig og så afsted… God tidlig weekend til alle 🙂

Reklamer

4 thoughts on “endnu mere vuggestue

 1. Kære Marie
  Hvis du vil blive ved med de udramatiske afleveringer – så overlad den post til farmand;-D Børn kan ganske enkelt “lugte” når deres mor synes det er lidt hårdt at aflevere dem. For så at opfylde moderens (Jeg-vil-savne-dig-hele-dagen) behov, så vælger mange små (og større) poder at blive pylret i afleveringssituationer.
  Nyd nu aftenen i aften 😀 søde Marie.

  Kærligst Mette

 2. Dejligt at det er gået så godt for Irma. Var selv glad for jeg hellere ikke skulle kører Sophia ind i vuggestuen. Men fik dog æren af det, da det gjaldt børnehaven og det var ikke uden tårer fra min side, da jeg var gået ud af døren efter at have vinket farvel.

  Glæder mig til at se dig i morgen og nyd din friweekend, trods afsavn

  Kram Pauline

 3. @Mette: Jeg tror du har helt aldeles ret, og det bliver også primært John der kommer til at aflevere når hverdagen starter. Jeg har mulighed for at møde ret tidligt, og derfor også gå forholdsvist tidligt, så jeg bliver henteren 🙂

  @Pauline: Åååhh de tårer altså!! 🙂

  Og tak begge, jeg nyder “fri”-weekenden

 4. Skønt at det gik så godt den første uge.
  Jeg husker stadig hvordan det var at aflevere et grædende barn i skovbørnehave, hvor bussen bare kørte med alle hendes tårer – ifølge pædagogerne holdt hun op med at græde det øjeblik, hun ikke kunne se mig mere…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s