Under ombygning…

Virkeligheden og hverdagen ramte helt afsindigt hårdt da Irma blev syg! Det er så synd for hende, hun hoster og snotter og har fået øjenbetændelse fordi hun kører snotten rundt i hele ansigtet – og vi har desværre ikke fundet på en fastspænding-af-kleenex-anordning endnu… Vi har hævet hendes hovedgærde med tung, tysk systemteori, men hvis vi hæver det meget mere, kommer hun til at stå op og sove… Og allerhelst vil hun bare sove ved os – og ikke bare i nærheden af os, men helst ovenpå vores hoveder… Jeg er så træt, at jeg ikke længere kan tænke, og jeg kan under ingen omstændigheder tale pænt – hverken til Irma eller til manden (hvilket jo altid er skønt for stemningen i det lille hjem). Så lige nu er jeg blevet sendt ud i køkkenet fordi jeg emmer af surhed – det er sgu da nederen (når man opfører sig surt og teenage-agtigt, må man altså godt bruge ord som nederen!!)

Nu er køkkenet da i det mindste gjort rent…

Jeg lægger lige et billede af min lille familie på bloggen – så kan jeg nemlig kigge her og huske, at det faktisk er ret sjovt at være en sådan i ny og næ…

Reklamer

10 thoughts on “Under ombygning…

 1. åhh vinter månederne kan være barske når det kommer til sygdom og søvn. Og man glemmer det hvert år, lige indtil man når oktober/november. Sophia har konsekvens hævet sengegærde om vinteren. Og da hun var mindre var det godt nok vanskeligt, da ungen jo ofte endte ned i fodenden af sin seng og hvad hjalp et hævet hovedgærde så??

  Håber hun snart kommer ovenpå. Og det er ok at at være gedigen teenager sur og vrisse. Det sker også for mig, det kan ikke undgås.

 2. Kære søde Marie
  Der ER hårdt og du må gerne gå ud i køkkenet og tude af arrigskab og træthed. Been there. Og jeg vil også gerne love dig at det bliver bedre – for det gør det. Jeg formoder at I har fået medicin mod øjenbetændelsen. Der er bare ikke ret meget andet at gøre end evt. dele natten op – så I begge får lidt sammenhængende søvn. I skal gøre det der giver mest ro for jer alle om natten og ikke skele til pædagogisk korrekt etc… Og på dage hvor det hele bare er så ØV og du ikke kan overskue aftensmaden – så bestil take away og få det bragt til døren! (Det råd fik jeg af en særdeles jordnær sundhedsplejerske 😉 Det er i virkeligheden ret få dage om året det er SÅ slemt. Så gør det med god samvittighed.
  Jeg kan også huske at der har været dage, hvor jeg ikke har leveret en brøkdel af det jeg burde på mit arbejde, fordi jeg var så træt at hele hjernen kørte på automatik… I de stunder misundte jeg virkelig dem der sad bag en skærm og kunne gemme sig lidt. Man kan ikke gemme sig ret meget som lærer;-) kun vælge opgaver der sørger for at klassen er mere stille på de dage, hvor man selv er skeløjet af træthed.
  Jeg kan godt huske det efterår, hvor Søren havde 7 mellemørebetændelser fra september til december! Der var han lige fyldt et år. Det var virkelig et efterår i helvede! Der var jeg ydermere gravid med Christian;-D med dertilhørende opkast.:-D

  Du har al mulig medfølelse herfra 🙂

  Knus Mette

 3. @Signe: Satser på du har ret 🙂

  @Pauline: Dejligt med veninder med tilsvarende temperament 😉

  @Mette: Jeg er også glad for mit skærmjob i disse tider, selvom jeg har måttet kaste håndklædet i ringen i dag og blive hjemme – er selv blevet inficeret med vuggestue-baciller… Og jeg tror bestemt den står på takeaway i aften!!
  Og jeg krydser lige fingre for at ingen andre behøver opleve den sygdomsmængde som du nævner, det var da vanvittigt!!

 4. Århh hvor er det synd for Jer alle 3….Mit gode råd er som følger: Det er ALDRIG forkert at blive hjemme hos et barn der ikke er på toppen..min er faring er, at det faktisk kan tage noget i opløbet, at fange sygdommen inden den bliver FOR slem…..Når man så er hjemme, skal man lægge sig på sofaen/i sengen med sit barn..lege hygge og sove i deres tempo.Glem ALT om vasketøj og rengøring mm…så kan man nemlig godt holde sig selv ud, fordi man faktisk sætter alt til side for barnet og det har vi jo allesammen brug for, nogen gør når vi er syge ikke ?? God bedring til Jer allesammen %)

 5. Prøv at hør denne sang (Danser med drenge – Jeg går op og lægger mig) – den er simpelthen genial – den beskriver meget godt de pressede forældre:

 6. Vil bare lige give Jane fuldkommen ret:-) jeg ville i virkeligheden ønske at jeg var bedre til det – end jeg er…;-)

  Knus Mette

 7. @Jane: Du har fuldstændig ret, men det er virkelig ikke noget jeg har nemt ved. Må blive ved med at øve 🙂

  @Nina: Tak for musikken!!

  @Matthias: Netop! Endelig 😉

 8. Pingback: 2010 i statistik… « Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s