Rask og tid til julerier…

NU!! ENDELIG!! blev vi raske 🙂 Altså, jeg har stadig ondt i halsen og ørerne og Irma er stadig ramt af løbende 11-taller, men raske, det er vi! Det er hermed besluttet.

Og da den værste sygdomshjelm havde løftet sig – det skete i lørdags – følte jeg en akut trang til julerier. Ikke rigtig noget manden kunne dele, men sådan er der så meget… Så lørdag eftermiddag var jeg så heldig at få spontant besøg af en veninde, som kom iført gran, mos og anden adventskrans-grej. Hun fik lavet sin krans og jeg fik lavet min juledekoration med kalenderlys – og vi fik tilmed drukket lidt juleøl. Aftensmaden blev også temmelig julet med and og grønlangkål (hvilket afgjort ikke bliver sidste gang i år!), så nu er sæsonen ligesom skudt i gang.

Jeg er ikke rigtig den julede type normalt. Jeg kan godt lide at købe gaver og bruge krudt på det, men alt det med pynt, krans på døren, knas i dåsen (som man siger…), er jeg normalt ikke så udpræget god til. For nogle år siden lavede jeg en julepynts-workshop med nogle veninder, og det endte i nogle MEGET fjollede nisser som på ingen måde lever op til en Bo Bedre-standard. Og jeg må nok bare erkende at jeg ikke forvandler mig til Isabella Smith over night – tror så også manden ville blive utroligt forskrækket, på flere niveauer!… Men det skal dog være anderledes i år – det må være det berømte mor-gen, der skinner igennem her! Nu har jeg som sagt sat kalenderlyset i ler (tjek), og jeg tænker, at der vel også skal være nogle nektarinskudte appelsiner og en mistelten i meget nær fremtid… Og hvad der ellers skal pyntes med må komme hen af vejen – det skal jo ligesom enten hænge så højt at en vis lille person ikke kan nå det, eller være så stort og tungt at det ikke kan væltes/spises/kravles på m.m. …

Reklamer

2 thoughts on “Rask og tid til julerier…

    • hahaha fedt at du kan huske dem Zara – og en skam at jeg ikke aner hvor de er blevet af. Tror måske de er blevet slugt af et kælderrum…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s