Grønnere græs

Udover tyngdeloven og grundloven findes der jo også andre love, som vi desværre bliver nødt til at leve med. Der er den med ostemaden. Altså den med, at hvis man taber en smurt mad, så ender den ALTID med pålægssiden nedad. Og så er der den med at det ALTID er modvind når man er sent på den. Og så er der den med, at når man har taget sin nye hvide trøje på (den eneste hvide i skabet!), så er det den dag datteren beslutter at hun vil slå til skeen med havregrød og jerndråber… og hvide bluser er bare ikke særligt pæne med orange pletter på… EEeeehhh!!!

Jeg tror de fleste mennesker kender det, at man da egentlig godt kunne tænke sig noget andet end det man lige besluttede sig at have/købe/fik med fra fødslen…  Jeg synes i hvert fald ikke det er sjældent at jeg tager mig selv i at tænke “Uh, hendes ben i de der støvler gad jeg sgu godt have” eller “den der talje ville virkelig klæde mine hofter”… ELLER “måske vi ikke skulle have købt den der cykelvogn til en halv milliard, men en cykelstol i stedet”… Men hvor de to første (selvfølgelig) stadig gælder, så kan sidstnævnte lige streges fra listen. For når det er så koldt som nu, så er jeg skisme glad for at jeg kan komme Irma i en vogn med oversejl og ikke bag på min cykel i en stol! Bbrrrr…. :-/ Til gengæld vil jeg meget gerne have et tip til hvordan man lige har en alvorssnak med sin snart 1-årige omkring, at hun da skal beholde cykelhjelmen på!! Måske er det fordi hun også har hue på indenunder hjelmen, men lige meget hvad pokker vi gør, så kan hun lige smutte ud af hjelmen – og det var jo ikke aftalen!..

Reklamer

2 thoughts on “Grønnere græs

  1. Vi har ikke haft problemer med at de ikke vil have hjælmene på. Tvært imod har jeg ofte måttet bøje mig og lade dem have hjælm på i bilen. Måske kan mine bare godt lide noget der strammer om kraniet, eller også er det fordi de har hæslige hjælme med prinsesser og peter plys og den slags på. De elsker dem i hvert fald.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s