Film og øl!

Manden afleverede Irma i morges, til en så godt som tom vuggestue… og han følte sig lidt som den onde far, der kørte fra datteren – andre forældre skal måske på arbejde, men vi ville sådan set bare gerne have en forældre-dag. Vi fik både handlet til nytårsmenuen, kørt en tur ind til byen for at se den seneste Woody Allen-film og fik en god øl på Cafe Langebro. Meget fin kærestedag 🙂 Også selvom vi var onde forældre!

Når det så er sagt, er det måske nok meget fint at give Irma et par dage i vuggestuen i vores 2 ugers ferie, ellers ender det jo med at vi skal køre hende ind på ny midt i januar. Det går sgu ikke. Og hun havde jo haft en fin dag, og er gået fuldstændig i brædderne her til aften!

En lille update på soveprojektet… det går fremad. Det går ikke strygende, men bedre. Aftenputningen kører fuldstændig efter bogen, og hun er helt med på at det er aften og hun skal sove – men vi har haft et par nætter hvor hun har været lysvågen mellem 02-04 (eller andre spændende tidsrum) og det er ikke ligefrem optimalt…Og så tror jeg også der er gået lidt forsinkelse i projektet pga forkølelse, hun er SÅ snottet at jeg sjældent har set noget lignende, og hun hoster som en anden storryger (og ja, det har vi været til lægen med, og det ER pga. snottet!) Jeg er glad for at vi stadig har ferie, og jeg håber HÅBER!!! at hun har lært at sove nogenlunde fint igennem inden vi starter på job igen.

Og så en lille pudsig ting med mad – Irma har i de seneste 4 måneder spyttet alt ud der mindede om banan: konsistens, smag etc. Men nu er det lige før det er det eneste der ryger indenbords. Det er jo virkelig dejligt at man igen kan give hende bananer, avocado, ostehapsere og den slags bløde sager, men når noget er inde, er andet jo ude – børnelogik – og jeg er lidt bange for at det nu går ud over rugbrødet! Lige så længe hun har kunne tygge har hun elsket rugbrød, det der med pålæg er sådan set lige meget, bare brød… Men nu ser det sort ud! Håber vi kan lokke noget lige så mættende i hende af anden karakter.

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s