Godt nytår!

Okay, den hilsen burde være faldet i går, men det var mig fysisk umuligt at konstruere en sætning i går – hverken på skrift eller tale… Det var ikke engang fordi jeg drak mig fuld nytårsaften, men da jeg var klar til at gå i seng omkring 02.30, vågnede Irma op til dåd. SHIT hvor var det svært at blive ved med at gentage “Du skal lægge dig ned og sove skat, det er nat nu, godnat” i et roligt og fattet stemmeleje…Med jeg gjorde det, omkring 20 gange… Tror dog faktisk jeg stod og græd henover tremmesengen på et tidspunkt – af ren og skær træthed. Så det blev vist til ca. 4 timers søvn inden jeg stod op med en meget frisk datter. Jeg tror vist vi kunne have modtaget prisen for verdens kedeligste forældre i går, mit højdepunkt må have været da jeg byggede legotårne som Irma kunne rive ned…

Men nytåret ordnede også noget andet, for da vi tidligere i december besøgte de venner vi også fejrede nytår hos, var hun superbange for deres hund (verdens mest godmodige og tålmodige labrador), og det samme gjaldt nytårsaften. Men da vi stod op 1. januar var det bare Irma, Vildberg (hunden) og mig. Og her opdagede hun, at den ikke var spor farlig. Og hunden fandt jo også ud af, at hun ikke var så interessant som han syntes hun var dagen før…Jeg håber bare, at det ikke kun gælder Vildberg, men også andre hunde vi kender. Jeg regner med at Irma og jeg skal til Århus i løbet af ugen og besøge min søster – og her bor Teddy også – en anden familiehund. Er spændt på hendes reaktion.

Og grunden til at det kun er måske vi drager vestover, er fordi Irma skal vaccineres i morgen tidlig. Og det er altid lidt interessant at se, hvor meget sygdom der følger med det. De sidste to gange hun er blevet vaccineret (de eneste to gange) er hun blevet VILDT syg, men kun et døgns tid. Så jeg håber på lige så hurtig ekspeditionstid med de indsprøjtede baciller, så vi kan komme afsted på onsdag 🙂

Vi holder jo så lige en uges ferie mere her på adressen, og det gør søndagen 8x bedre! Så godt nytår herfra!

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s