Allerede teenager?…

Jeg synes ikke vi går rundt og hvisker når Irma er puttet, men vi tager da lidt hensyn og skruer stemmerne et nøk ned. Men gang på gang morer jeg mig over hvor lidt betydning det i virkeligheden har. Har netop været inde på hendes værelse, tændt lys, fundet tøj frem, trukket gardiner fra og nusset hende på kinden – og hun snorker derudaf!! Godt sovehjerte, jatak 🙂
Men hvis hun som 1-årig er så svær at vække, hvad skal der så ikke til når vi rammer gymnasiealderen, yikes!..

Vi har været vågne flere gange i nat, men ikke pga Irma!! Hurra! Vi er vant til at bo i en børneløs ejendom, vi er de første af de par der bor her, der har fået børn. Så vi er vant til at høre tv-lyde, fodtramp og katteløb. Men vores overboere er taget på 2 måneders vinterferie (…) og har lånt deres lejlighed ud til nogle venner med barn. Og selvom jeg ikke har mødt dem, har jeg en formodning om at vores børn er jævnaldrende. Deres vågner i hvert fald også om natten. Det er altså mærkeligt at vågne til barnegråd og opdage at vores barn snorksover, og at gråden kommer oppefra. Så kan man nok så fint sige, at enhver mor kan genkende deres barns gråd, ja okay det tror jeg sådan set også godt jeg kan, bare ikke lige i søvne…

 

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s