Boller op, og boller ned…

Jeg har fået fornyet respekt for enlige forældre i denne uge! Manden kommer sent hjem alle aftener i denne uge, og skal tilmed afsted på personaleweekend lørdag-søndag. Så jeg synes virkelig jeg er mor på overtid herhjemme! Jeg er godt klar over, at dette er virkeligheden for mange, og at jeg lyder ganske forkælet i mine udsagn, men vi plejer at have en uge hvor vi er gode til at aflaste hinanden og deles om madlavning, badning, putning mv. Og så er det sgu sejt når det kun er mig, der er den… Og så er det kun onsdag?! Hvad pokker sker der lige for det!!

Og nu til noget langt mindre seriøst…

“Rap rap” rappede Ælling og snaskede på Bamses bolle. “La’ så vær”, sagde Bamse og holdt godt fast i bollen, mens han slog en lille prut og var lige ved at falde på numsen. “Rap rap – mig ha’ mer’ bolle”, sagde Ælling. “Der er masser af boller henne ved hulen, og du må få dem alle sammen, hvis du leger skjul med mig, Ælling” sagde Bamse. “Jodleho-hi-hu-hu, kom så og find med”.

Vi har fået denne fantastiske bog af nogle gode venner, men ingen af os herhjemme, kan læse denne side uden at knække helt sammen af grin… Vi bliver vist aldrig helt voksne 🙂

Og apropos boller (…) er jeg begyndt at stresse lidt over at det jo snart er fastelavn (ja okay, der er knap halvanden måned endnu, men det bliver Irmas første gang med udklædning, og det synes jeg lægger et vist pres…). Da jeg var lille elskede jeg at klæde mig ud, og jeg tror vist min kære storesøster (som er 6,5 år ældre end mig) kan fortælle om, hvor mange gange jeg har været inde og “låne” hendes makeup som en del af et kostume-projekt… Fastelavn har altid været rigtig sjovt som barn, vi var jo ude og rasle og fik slik og penge alle vegne – gør man overhovedet det mere? Jeg kunne i hvert fald ikke forestille mig at sende Irma op og ned af Polensgade (her på Amager) som 8-9-årig for at rasle iført vinger og fekjole…Og er i øvrigt heller aldrig stødt på nogle børn herinde i byen, der praktiserer det. Nå, men jeg har i hvert fald sat jagten ind på et fedt kostume til hende den lille fis (se billede…) – og jeg arbejder ikke efter syselv-devisen, det er simpelthen for synd for Irma…

 

Reklamer

9 thoughts on “Boller op, og boller ned…

  • Ja, pruttepuden bliver i hvert fald ikke købt – den er godt nok sjovt, men lidt dyr synes jeg…
   Hmmm… så kan jeg måske også?? Nævn venligst i flæng 🙂

 1. Grøn kjolelignende ting i nervøs velour, og så en krave af pink blomsterblade – forholdsvis nem. Jeg kan måske finde et billede 🙂
  I øvrigt var pigerne da både ude og rasle til Halloween og til fastelavn!

  • ét kostume er altså ikke i flæng Signe… 😉 Og okay, måske er det bare mig, der er forbeholdende overfor rasling – eller også bor vi bare ikke lige i det mest familieagtige kvarter

 2. Vi har da bare liiige det allermest nuttede Nemo-kostume der lige passer i str. Var det evt. noget ?? Kan da sende et billede af Marcus iført det, hvis I vil se det på!!
  Knus Jane %))

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s