Konsekvens NU!

Irma er begyndt at reagere voldsomt på nej’er – hun skraldgriner! Hver gang! Vi prøver at sige nej på en meget bestemt måde, måske endda tage den hånd hun laver ballade med, holde den så hun stopper med at slå, slukke for fjernsynet, tage toiletbørsten (…) og sige NEJ med store bogstaver og se meget alvorlige ud. Og når vi er helt alvorlige forstår hun det godt (ikke at hun husker ret meget længere end 2 minutter dog… total guppy-datter vi har…). Men langt de fleste gange hun får et nej, er hun bare flad af grin. Og det er bare så svært at bevare den stramme mine når der står en storgrinende lille charmer og tænder/slukker for fjernsynet. I går havde vi en “leg” (læs: Irmas leg, ikke min) hvor jeg tændte fjernsynet, slog hen på den kanal jeg gerne ville se, og satte mig til rette. Så kiggede hun på mig og gik målbevidst hen til skærmen, trykkede på afbryderknappen og kiggede afventende på mig… Lille provobarn!!

Hun har også opdaget, at hun får en skæg reaktion fra mig når hun slår sig selv… altså skæg som i, at jeg siger “stop nu Irma”, og ryster på hovedet. Nu øver jeg mig i ikke at reagere så hun holder op med at slå sig selv – hvilket resulterer i at vi nu har en datter, der render rundt og slår sig selv i hovedet når hun ser os…godt så. Det holder forhåbentlig op inden hun kommer seriøst til skade..

Vi plejer at være mere seriøse end det her: 

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s