Mens vi venter…

Nu er hjemmet gjort rent og jeg sidder pt med varm kaffe, har sat håret, strøget kjolen (og mandens skjorte, ssshh indre feminist ssshh…), slapper af og nyder pausen mens Irma sover. Mine forældre leger babysittere for en aften og vi skal simpelthen i byen!! SÅDAN! Jeg har haft lyst til at drikke cocktails, danse og ryge (faktisk kun i teorien, fordi det minder mig om fest) i rigtig lang tid, så i aften skal det være. Okay, måske knap så meget dans (ellers skal manden VIRKELIG overraske…), men cocktails og lækker mad, og det er mindst lige så godt.

Vi er ikke så øvede udi pasning, så det er dejligt at Irma nu er blevet forholdsvist nem at putte og sover ret godt og tungt om natten – og at vi nu med god samvittighed kan bede Mormor og Morfar bruge deres lørdag aften i Irmas selskab. De glæder sig, og det gør vi i hvert fald også 🙂

Vi skal på Ruby’s og drikke en cocktail inden middagen – og ikke noget med dobbeltshot her! For vi skal efterfølgende havde 5-retters + vinmenu. Og min stadig alt for utrænede krop kan simpelthen ikke rumme så meget alkohol… Og jeg mindes et nytår hvor vi netop lavede den fejl at servere martinis kl. 17 – inden nytårstale-champagnen, og inden maden – det gik mildest talt galt, og mindst halvdelen af selskabet havde efterfølgende problemer med at holde sig vågne til midnat… ups. Så den fejl skal IKKE gentage sig i aften! Man må for fanden da også blive klogere…ik??…

Uden at være madblogger, vil der nok komme en lille madanmeldelse i morgen – forhåbentlig af den gode slags 🙂 Nå, der er makeup, der skal anrettes, så jeg vil lægge bloggen fra mig.. God lørdag!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s