Datenight

Jeg tror faktisk det lykkedes os at lade være med at tale om Irma mens vi var på date! Vi talte en hel masse om arbejde, om de ferier vi har i vente og om hvordan vi sådan går og har det – meget voksent og meget dejligt. Jeg må jo indrømme at vores hverdagsaftener tit ender med at vi sidder ved hver vores skærm (et gift med lidt af en gadget-freak, så der er frit valg på alle hylder herhjemme…), så det var virkelig dejligt med en aften, hvor de eneste forstyrrelser er en tjener, der spørger om vi er tilfredse. Jatak, mere af det 🙂

Først cocktailbaren! Det var bare så godt – hyggeligt sted med dejlig belysning, søde tjenere og virkelig fantastiske drinks! Og vi gik derfra med en lille buzz… Og på restauranten, som var et lille lokale med åbent køkken og 5 borde, havde vi forudbestilt den fulde pakke: aperitif, snacks, 5 retter + vinmenu, og kaffe. Det var dansk mad med et pift (mildt sagt!) Vi fik bl.a. Friterede griseører, Kalvetunge med bagt selleri, brændt porre, peberrodssalt og selleriskum, Bagt torsk med brændende kærlighed og glaserede rødbeder, Citronfromage med hvid chokoladeparfait og karamelflager. Mmmm… Meget lækkert, og superflot anrettet. Dertil fik vi nogle lækre og ret vovede vine til, så vi var meget tilfredse kunder.

Herhjemme havde Irma grovspist spaghetti med kødsovs, havde leget og grinet, og var faldet i søvn på under ti minutter. Virkelig dejligt at komme hjem til. Mine forældre havde bare hygget og slappet af. Ingen sag at være babysittere, og ingen sag at være udeforældre for en aften, det gør vi sgu snart igen! 🙂

Reklamer

5 thoughts on “Datenight

    • Hehe, lige så snart Silas kan løsrive sig lidt mere fra sin mor, bliver det jeres tur igen 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s