LÅ LÅ LÅ…

Irma har her til aften gået rundt med en sutteflaske, mens hun slingrende hen af stuegulvet brølede ‘LÅ LÅ LÅ LÅ’. Er det bare mig der er lidt sart, eller bør jeg være oprigtig bekymret for denne tydelige opførsel på Brøndby-mentalitet??…

Og apropos tågehorn, så har jeg igen hentet Irma fra vuggestuen, hvor pædagogerne IGEN siger, at hun har kastet med mad… Hvis der er noget hun ikke kan lide, eller hvis hun er færdig med at spise, så kaster hun maden væk – og ikke nødvendigvis ned på gulvet, men efter pædagogerne!! Helt ærligt! Og hun slipper jo afsted med det, fordi hun selv er færdig af grin og fordi hun er så møgcharmerende – lille djævlebarn! Indtil videre smiler de nede i institutionen når de fortæller om det, men det er jo bare et spørgsmål om tid før charmen går af det lille stunt – eller endnu værre, hvis nogle af de andre begynder at abe after, shit!!

Nu sidder jeg så og ser X-faktor på mute indtil Irma er faldet helt i søvn – normalt er vi ikke så lydforskrækkede, men den lille dame er frygteligt glad for musik, og hendes værelse ligger klods op af stuen hvor hjemmets eneste tv står. Så indtil videre kigger jeg bare på tøj, hår, dansemoves – og hende fra pigegruppen, der ligner Sideshow Bob! Wtf!!..

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s