Søndag

I dag blev en af de der søndage hvor forslagene til udflugtsmål var ALT for mange, og vi pga. først en sulten datter, så en datter med fyldt ble (sjovt som det hænger sammen), først kom halvanden time senere ud af døren end egentlig tænkt. Og da vi allerede på vej ned mod metroen var ved at få istapper i snotnæsen, endte det med at turen blev tre stop væk, gyngetur på en lille legeplads på Nikolaj Plads, gåtur ned af Strædet og med bussen hjem…bbbrrrr… Så meget for forslag om naturlegeplads, gåtur i andre bydele end vores egen lille baghave eller smålure på huse som vi ikke har råd til… Vi prøver igen næste søndag hvor foråret HELT sikkert har meldt sin ankomst!

Jeg har haft noget nær verdens hyggeligste weekend, og været sammen med mine tre ældste veninder + mænd + børn, i et overflødighedshorn af snak, grin, mad, rødvin, børneleg, slik og kaffe. Det har været skønt!! Vi jokede lidt med hvor anderledes det er at mødes nu end for 4 år siden – inden børn – hvor der altid var fest til seeeent om natten, meget mere rødvin og temmeligt sikkert også godt med drinks. Og i går aftes da vi havde sat maden på bordet og vi alle sammen sad ved bordet kl 17.30 (LOL) og ca. var samlet i 5 minutter… for så var der en lille fis, der skulle ammes, en der skulle ned og lege og gerne ville underholdes, en der var træt og skulle puttes og en der ikke rigtig gad at spise…. Helt klassisk 🙂 Endnu sjovere er det så at forestille sig når vi har fået flere end bare en hver…Ja, for det første skal vi ud og leje en lejrskole for at finde sengepladser nok 🙂 Eller måske kun ses om sommeren så nogle kan sove i telt i haven (børnene fx…)

Indtil videre må jeg bare konstatere at jeg ser dem alt for sjældent! Kollektiv anyone?…

I får lige et billede med på vejen – det så meget fint og idyllisk ud, med to små piger, der så Bamse sammen, men i den tid vi brugte på at finde kamera frem, var Ipad’en med Bamses Billedbog blevet væltet på gulvet (af vores terrorist…) og Irma havde mistet interessen og var på vej videre på eventyr…

 

 

Det er vist meget godt jeg er blevet tanket op på overskud og grin, for den kommende uge byder på endnu en næsten-alene-mors-uge. Manden drager på kursus i morgen på Fyn og har også arbejds-aften-planer på den anden side af kursus…Så lige nu lægger jeg madplan efter hvor hurtigt det kan laves og hvad jeg kan lave i forvejen! Har bl.a. planlagt at jeg vil introducere Irma for omelettens verden i morgen. Men i virkeligheden er det jo ikke aftensmaden og ulvetimen som bliver den største prøvelse, det bliver jo morgenerne! Klatvaskeriet kommer til at være fremherskende… og aftenbad (man kan vel tage en babyalarm med i bad??).

Reklamer

4 thoughts on “Søndag

  1. Man kan sagtens tage en babyalarm med i bad. Det gør jeg hver dag, og den har da ikke taget skade endnu. Du skal nok ikke tage den med ind under bruseren, men det regner jeg heller ikke med, du har tænkt dig 😉

    • haha nej, det havde jeg ikke tænkt mig 😉 Men godt at høre at de er damp-tætte, det vil jeg benytte mig af

  2. uha Marie det med mange planer en weekend og en lur, mad eller ble der kommer på tværs er vist lidt af en klassikere. Men fedt når det lykkedes på den ene eller anden måde:)

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s