Fastelavnsdag

Jeg hygger mig lidt over at fastelavn stadig slår Halloween med længder! Jeg synes der er noget sjovt ved at der er forskellige traditioner på hver deres side af kloden, og at alle ikke nødvendigvis behøver fejre det samme. Alene opfindelsen af fastelavnsboller gør, at denne højtid er så gennembragende fantastisk! Og skønt at komme ned og se, at en af Irmas pædagoger også har klædt sig ud, som kæmpebaby no less – i sparkedragt, sutteklud og rottehaler, hun var virkelig fin.

Da manden havde afleveret Irma, i hendes meget fine strutskørt (men jeg må dog indrømme, at der måske nok ikke var lagt så meget sjæl i den udklædning…), fik jeg en sms: De andre børn er klædt MEGET ud! Det var ordene…

Og ganske rigtigt, da jeg hentede Irma, blev jeg mødt af en ninja turtle, en løve, en kat, et par feer og en ordentlig bunke prinsesser – og Irma havde ikke længere matchende body på, fordi den lille trold havde gennemskidt sit tøj, en halv time efter jeg havde givet hende det på…sådan min skat 🙂 Så det lilla skørt var nu sat sammen med en sort/grå/rød body, lyserød-stribede strømpebukser og en pink hagesmæk – farvekoordination for alle pengene… Til gengæld fortalte pædagogerne at Irma havde danset og poseret foran spejlet og havde flere gange bare stået og kigget på nederdelen, så helt tabt var det ikke.

Næste år bliver det nok lidt mere gennemført…måske…

 

5 thoughts on “Fastelavnsdag

    • Nej, det har du da fuldstændig ret i. Jeg har snakket med flere mødre, der har lavet kostumer i sene aftenstunder fordi barnet havde ændret ønsker i sidste øjeblik…pyyyh den vogn skal vi tids nok komme på 🙂

  1. Skønt billede af Irma 🙂
    Ud over hun er spejldronning, så må du lære hende at svinge battet, så hun kan blive kattekonge 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s