Hvor barnlig er du?

Irma har en absolut favoritbog. Hun har mange, men den vi læser allermest er en sangbog med godnatsange (og det er nu så meget sagt, da jeg fx aldrig har betragtet Hist hvor vejen slår en bugt som en godnatsang…) Hun kan høre de sange igen og igen, og det er altså ikke fordi de bliver sunget med nogen form for skønsang herhjemme – har af samme grund slettet alle potentielle drømme om Irmas deltagelse i X-faktor… Pigen er tydeligvis tonedøv (enten det eller verdens mest rummelige menneske…gæt selv…)

Men lige meget hvor mange gange jeg synger Jeg en gård mig bygge vil, så må jeg HVER gang kigge stift på teksten når jeg når til sidste vers. Og det må simpelthen blive min alderstest nr. 1: Hvor gammel er du? Hvad synger du efter denne sætning: Op af brøndens klare vand... ??

Åh, det er så pokkers barnligt, og det er nok også det jeg synes er så uendeligt sjovt – beklager den platte humor, men var den eneste der havde lyst til vin herhjemme i aften, og flasken var sørme åben… 😉 God lørdag!

Reklamer

4 thoughts on “Hvor barnlig er du?

  1. Det er bestemt ikke barnligt, Marie. Blot et spørgsmål om god humor. Her hjemme er Kaj og Andrea sangene populære (især hos moderen) og min yndlings sang er selvfølgelig bakkesnagvendt. Du kan selv gætte hvilket sted i sangen, der fremkalder fnisen her fra 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s