Novicemor!

For nylig mindede en af Irmas pædagoger mig om hvor afslørende børn kan være – dog primært de talende af slagsen… Hun fortalte lidt om hvor mange børn der, hvis man om mandagen spørger hvad de har lavet i weekenden, svarer “Vi har været  i Amagercentret”. Og for jer der ikke kender stedet, kan jeg afsløre at det lige præcis er alt hvad det lyder til! Og det lyder jo ikke særlig charmerende når ens børn kun kan berette at man har været dernede – ikke noget med en tur i skoven, været på besøg hos bedsterne, været på biblioteket eller noget andet sjovt. Selvom det jo siges at være fra børn man hører sandheden, kan de små pus jo sådan set også glemme at fortælle de andre sjove ting der er sket – så helt sandt behøver det ikke at være…

Okay, hele den lange intro for at fortælle at Irma har haft sin klapvognsdebut i Amagercentret (for jeg har jo været der med hende før, men der var hun så lille at hun sov, dybt begravet i voksi og barnevogn). Damen skulle have forårssko – og det har hun fået. Men sådan noget som at tage en tur i centret for at købe sko kan godt virke som en helt igennem uoverskuelig ting første gang! Det må være noget med, at det SKAL være en lørdag, der presser mig lidt. Og det er jo i virkeligheden noget fis, men det her med at gå derned en dag efter vuggestue ville jeg ikke helt kunne overskue hvis Irma lige pludselig fik et ulvetime-fit.

Hun synes det var sjovt, vi trillede ind igennem svingdørene og allerede her begyndte hun at lyse op (shoppinggenet trænger sig tidligt på…). Og da vi kom om på 1. sal og ind i skobutikken, stod hun længe og kiggede på to store piger der prøvede sko, meget betaget. Så var det tid til fodmåling og prøvning af sko. Og da hun allerede løb afsted i det første par hun fik på, kunne jeg ikke se nogen grund til at prøve flere…

Vi var ude igen efter 20 minutter – ikke nogen dårlig oplevelse og ikke specielt uoverskueligt. Det prøver jeg lige at huske til om 3-4 uger når vi skal shoppe sandaler…

Og så droppede jeg simpelthen planerne om at tage pasbilledet selv. Der ligger en meget hyggelig fotomand meget tæt på hvor vi bor, så det nåede vi lige inden skoshopping. Hun ser godt nok temmelig betuttet ud på billedet, men jeg kan til gengæld sætte kryds ved Rigtig belysning, Begge ører synlige, Åbne øjne, Lukket mund, Sidder selv, Ingen legetøj, Ensfarvet baggrund. Så lever vi med at hun ligner en der er på grådens rand…Tror det handlede om, at manden prøvede at få hende til at kigge på sig ved at vinke med et tøjdyr og sige mærkelige lyde – ville du ikke se betænkelig ud??..

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s