Wannebe husejere!

Kom og køb, kom og køb – lejlighed sættes til salg og hus med have søges!! Venter lige et øjeblik (eller efter den planlagte forårsrengøring i påskeferien…) med at lægge billeder af hjemmet op, men efter i dag kan det bare ikke gå stærkt nok. Vi har været hjemme hos mine forældre i eftermiddag, og udover den helt fantastiske forplejning (som altid) så har Irma tonset rundt i haven, leget lidt i sandkassen som var fundet frem i dagens anledning, og bare hygget på græsplænen. Vi andre kunne lege lidt med og nyde solen og kaffen på terrassen!

Vi har i længere tid talt om hvor skønt det kunne være med en have og i dag blev det bare bekræftet! Det er det vi skal. Så på torsdag kommer vurderingsmanden, og så sætter vi rent faktisk boligen til salg. Uh, det er store sager for en tryghedsnarkoman som mig!! Vi har boet her siden 2004 (manden siden ’03), og for to år siden slog vi væggen ned ind til naboen (altså, vi købte ham ud først…). Vi er faktisk stadig glade for at bo her, men når to provinsboere gifter sig og starter familie, så må der hus og have til før den endelig familieidyl sænker sig 😉

Og jeg glæder mig allerede helt vildt til at vi i næste weekend skal lege husejere – vi låner mine forældres hus fordi de selv drager på påskeferie, og så krydser vi ellers alle de mulige fingre for at vejret bliver tilnærmelsesvist så godt som i dag!! Og lige meget hvad, så står den på havevandring, rutsjeture og grovnydning af mange m2!!

 

6 thoughts on “Wannebe husejere!

  1. jeg kan også rigtig godt anbefale Valby. Vi bor i den billige ende, men der er skønt alligevel. Jeg har 3 flotte fyre hun kan forelske sig i. Frit valg.

  2. Jeg kan helt klart anbefale hus og have 🙂 det er så skønt, og gå for guds skyld efter noget med lidt størrelse, så I ikke fortryder, når barn nr. 2 ankommer.
    Jeg er så taknemmelig for at have mange rum, især nu, når der kommer en lille 🙂

    Hav en fantastisk weekend og en god boligsøgende påske.

    Stort kram fra Nina

    • Ja, jeg glæder mig til det kan lade sig gøre – men priserne herover gør nok at de 200m2 må vente til en anden god gang 😉

      Og så for pokker Nina: Kæmpestort tillykke!!! Jeg har prøvet at kigge lidt nærmere på dine statusupdates på Facebook, men har ikke været 100% sikker, hvor er det dejlige nyheder.
      Rigtig god påske til dig også!
      Kram

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s