27 kilo lettere!

Jeg er faktisk lidt overrasket over hvor lidt jeg har skrevet om vores hjemme-vægttabs-projekt – det startede trods alt i december, og det går faktisk ret godt (sagde hun stolt). Vi (manden og jeg) besluttede at starte til diætist i december måned – for hvis man kan tabe sig her, så kan man jo tabe sig hele året. Og hold nu kæft, det var en stor tilfredsstillelse da vi stillede os på vægten i begyndelsen af det nye år med lidt færre kilo på kroppen end måneden før 🙂

Og nu, 5 måneder inde, har vi tilsammen smidt 27 kilo! Hvis jeg selv lige skal sige det, er det dælme da en del! Og ja ja, vi kan da hurtigt blive enige om, at de aldrig skulle have været der i første omgang… men hvis hr og fru bagklog lige klapper kaje, så soler jeg mig lige i stoltheden herovre!! Aaaahhh.

Grunden til at det lige bliver i dag I får disse spændende fakta præsenteret, er at jeg har rundet et skarpt hjørne: Jeg vejer nu det samme i dag som jeg gjorde på min bryllupsdag, og det er faktisk en ret fed fornemmelse. Nu skal jeg bare ikke falde i den fælde jeg gjorde dagen efter vores bryllup – der valgte jeg så at placere mig i sofaen med en stor dåse (det SER bare ikke pænt ud på skrift!!) skål med svigermors hjemmebagte småkager og rejste mig først da bøtten var tom… Tror vi snakker op til flere pakker smør pakket pænt ind i sukker, mel, kokos og chokolade…ups.

Men derfor billedet af mig i brudekjole, dejlig dag – og ung og lykkelig ser jeg jo ud 🙂

Nu fortsætter forårsrengøringen – og ja, jeg er hende den onde onde mor, der har valgt at holde fri fra arbejde, men stadig aflevere barnet i vuggestue så jeg kan komme i bund med det hersens rengøring. Til gengæld kan jeg afsløre at jeg var på vuggestuens legeplads i en time i går eftermiddags, fordi Irma ikke ville med hjem…

Reklamer

10 thoughts on “27 kilo lettere!

  • Tak Anette – det med at gøre det som par er helt bestemt det klogeste vi har gjort!
   – Og tak for kjolekompliment, det er også en kjole jeg ynder at tage frem i ny og næ, bare for at smile lidt til den 😉

 1. Søde søde Mulle-tøs. Jeg synes I begge er MEGA seje. Synes du er dejlig uanset hvordan du ser ud, men altså den der kjole, den fortjener jo at blive brugt – også selvom det bare er hjemme foran spejlet!
  Møs møs til dig ;o)

  • Skønneste Sillen, tak 🙂 Måske jeg skulle have taget den på mens jeg vaskede vinduer forleden, det havde da vakt opsigt i gaden! 🙂 Stort kram til dig!

 2. Sejt – du ser mega flot ud (og så klæder det dig rigtig meget at være blondine :-))

  • Tusind tak Nina. Ja, jeg er også mere pjattet med blondinelooket, men det røg sig en tur til fordel for det lidt mere graviditets- og ammevenlige henna… Der må komme blondinefarver på igen når jeg er færdig med børneshowet 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s