Kampen om tandbørsten…

Det er MANGE måneder siden at Irma har syntes at tandbørstning var noget man kunne se frem til. Det er og bliver en kamp! Men for tiden kører vi på distraktionspumperne  – damen har jo temperament, men heldigvis også hukommelse som en si, så hvis man distrakterer hende med noget sjovt, eller finder noget andet legetøj end det Nanna/Emily/Victor/?? leger med, så går det også an… Og vi har fundet ud af at hvis vi spiller en youtube-video for hende, så kan vi få lov at børste hendes tænder i de minutter videoen varer! Måske det ikke er verdens mest pædagogisk korrekte metode (hvad ved jeg!?), men så længe Irma får børstet tænder og vi ikke har med en skrigende flitsbue at gøre, så er alle vist forholdsvist tilfredse…

Men vi finder nogle meget forskellige videoer til hende.. Sammen med faren har Irma set temmelig mange trailers til computerspil, eller guidede ture igennem spil som manden er i gang med. Det viser jeg hende ikke… I starten fandt jeg videoer med børn der griner, og selvom det jo er voldsomt hyggeligt, så er det måske ikke det mest varierende indslag. Så nu er jeg gået over til gamle danske klassikere, musikklip fra Sommer i Tyrol, revysang med Daimi og Dirch og selvfølgelig min absolutte favoritfilm:

Og nu er manden ikke ligefrem fortaler for den gamle danske filmskat, men vi skal jo heller ikke være enig om alt – og Irma synes det er hyggeligt. Hun rocker lidt med, synger lidt og får børstet bisser – alle er glade 🙂

Reklamer

4 thoughts on “Kampen om tandbørsten…

    • Har en vis forkærlighed for disse film. Min kærlighed blev dog en smule mindre, da jeg opdagede at det ikke var Lone Hertz der sang… Men det nag er jeg heldigvis kommet over 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s