Hjemvendt

Postkort fra Ungarn… (som alle andre postkort kommer det sjovt nok først frem når folk forlængst er kommet hjem fra ferie…)

Det har været en skøn uge! For det første fordi vores ud- og hjemrejse gik så problemfrit at jeg nu tror at mandens og min dårlige rejse-karma er slut (forklaring: Vi er ALTID med det tog/fly som er forsinket! Kig på oversigtstavlen og find det ene fly som er forsinket, det er vores! Men ikke mere!!) Vi tog afsted 7.30 lørdag morgen med den tungeste kuffert i verden, pakket klapvogn og weekendseng under armen (ja, den kom med alligevel), og 5 timer senere låste vi os ind i lækker herskabslejlighed midt i Budapest. Og ugen er hastet forbi med lange gåture i storbyen, mange timers hygge og gyngning og legeplads-leg, indtagelse af de mest fantastiske hvidvine (oh yes, hvis jeg kunne, ville jeg tage bad i Tokay – den lækreste og sødeste dessertvin!!), afslapning og generel nydelse af ferie og familietid!

Al min bekymring omkring at rejse med Irma kan nu lægges væk (sagde hun hovent… bare vent til næste gang…) Det gik virkelig smertefrit. Selvfølgelig har hun da fået sine små flip, men ingenting i forhold til almindelig hverdagsulvetime, og når hun så endelig blev gal i skralden, var det jo en fryd at være på tur med toptålmodige bedsteforældre, der kan rumme Irma i alle henseender, og som gider synge sange, fortælle historier og lege med hende på alle tider af døgnet.

Vi har som sagt forsøgt at rejse så meget på Irmas præmisser som overhovedet muligt, men på den anden side har vi jo stadig været på storbyferie – hvilket betyder mange klapvognstimer og ofte frokost og snacks i en fart. Men overordnet set har hun vist hygget sig. Langt det meste af tiden nød hun at blive kørt rundt, hun har sunget sange og snakket som aldrig før – og charmet en hel del ungarere!! Der skal nok komme lidt flere detaljeprægede historier, men lige nu står den på sovetid – vækkeuret ringede 04.30 i morges/nat og eftersom dagen er gået med indkøb, leg, tøjvask og andre praktiske gøremål står sengen nu og råber på mig (satser på at jeg skal læse mindst 7 linjer i min krimi…) Zzzzzz….

Reklamer

5 thoughts on “Hjemvendt

 1. Dejligt at høre om jeres hyggelige tur. Og sikke en fin blog du har! Godt sprog og søde historier – tror lige jeg vil følge lidt med her:) Er iøvrigt helt tosset med din datters navn, hvor er det sødt.
  Sov godt!
  Kram, Line Karen.

 2. Dejligt at hører Marie. Sophia er som regel også en engel når vi er afsted. Er overbevist om at de selvføglig kan mærke at man er i feriemood (afslappet) Og nyder mor og far tid.

  Kram herfra

  • Ja, det kan der selvfølgelig være noget om, der er jo ingen stress fra nogen når man er på ferie.
   Kram retur Pauline 🙂

 3. Pingback: April for evigt! « Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s