Sko i familien

Form før funktion? Tja, det skifter lidt afhængig om vi taler køkkenmaskiner eller sko… For selvom vi lige har været på storbyferie, havde jeg altså ikke – ifølge manden i hvert fald – verdens mest praktiske sko med i kufferten. Jeg kan da godt se at løbesko er det bedste for fødderne når vi vandrer Budapest tynd 7 dage i streg, men det kommer simpelthen ikke til at ske. Og jeg skal da lige sige, at jeg kun havde stiletter på to af dagene plus en enkelt aften. Så! Totalt ufornuftig er jeg da ikke 🙂 Men manden havde kun løbesko med, så da vi skulle ud og spise fint torsdag aften, måtte der skoshopping til.

I løbet af ugen har Irma flere gange charmet ungarere, men da vi trådte ind i denne skobutik gik det helt amok. Og det var først da vi trådte ud på gaden igen med sko til manden OG til Irma, at vi opdagede at de nok primært fandt Irma så charmerende fordi vi så ville købe lidt til hende… Den lille fis rendte rundt i hele butikken med den flotteste sko HUN kunne finde: En hvid MBT-sko i str 38… for filan Irma! Vi byttede den med en lille lyserød sandal med velcroblomst i str. 22 og så gik hun stolt ud af butikken. Med en smilende tyk ungarsk mand med solidt overskæg og hans kone vinkende efter os…

Tror der er sandsynlighed for at Irma bliver en lille skotosse, hun forvandler sig til en lille nazist hvis nogen prøver at flytte hendes sko, sætte dem på plads eller noget andet komplet irrationelt… Og ligesom rigtig mange andre børn på 16 måneder er hun meget god til at ryste på hovedet og sige nej – især hvis jeg spørger hende om hun vil have skoene af…

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s