Overspringsblogger!

Ja, undskyldninger er der mange af, men denne uge er sust forbi med fyldte arbejdsdage og hverdagstrivialiteter (ja, okay, der valgte jeg så at nedgøre hele min blog, flot Marie…) og aftnerne, de sidste tre i hvert fald, er gået op i Duplo… Jeg har flickret lidt af det i ugens løb, men i weekenden aftalte vi med dame mødt på den blå avis, at købe et monsterstort læs duplo af hende. Min mor hentede det for os i onsdags, og efter putning gik tiden med legovask. Det gik nok lidt stærkt da manden hældte hele den ene sorte sæk i et sæbevandsfyldt babybadekar – for da jeg begyndte at tømme karret og tørre klodser af (…), kom jeg nærmere og nærmere en sær summen… og ganske rigtigt, nederst i vandet lå et utrætteligt lokomotiv, der bare kørte derudaf… ups. Der er nu friske batterier i, men køre igen vil det altså ikke..

Nå, men hjemmet er nu fyldt med duplo, og Irma elsker det. Hun har ikke leget med andet siden torsdag morgen – stor succes 🙂

Men ren lykke er det naturligvis ikke – i morges stod den på barnedåb hos gode venner, men manden endte med at tage i kirken alene og Irma og jeg måtte vente halvanden time med at møde op… Hun var SÅ gal i skralden og pjevset at vi ikke ville udsætte andre mennesker for den lille pest… Irma og jeg tog på legeplads og hun fik lov til at få gyngetur på ALLE gyngerne (ved simpelthen ikke hvor jeg fandt den tålmodighed henne, den var ellers pænt slidt efter morgenen med pivfisen). Og det endte simpelthen med at Irma sov barnedåben væk, så meget for at jeg havde lokket barnet i den pæne kjole… Jeg skyder skylden på tænder og snot, måske lidt tigerspring og måske lidt grænsetestning…nå, men så længe jeg ved at det ikke kan blive værre… eller???…

– BTW, hvis der er nogen der kan løfte sløret for hvorfor der var 4x så mange besøgende i går her på bloggen end normalt, så kom endelig med det! Jeg er vildt nysgerrig!!  🙂

Reklamer

4 thoughts on “Overspringsblogger!

    • Pudsigt nok kan jeg ikke se hvor alle de mennesker kommer fra, jeg synes faktisk nok at statistikmodulet plejer at være meget behjælpeligt, men ikke lige her.

  1. Et lille fif herfra. Indimellem skal klodserne jo vaskes, så smid dem i vaskeposer og put dem i vaskemaskinen – det har jeg selv gjort 🙂

    • Hej Annas mor
      Tak for tip, jeg hørte det også fra en kollega, der havde læst min blog… Vi har fællesvaskemaskiner i vores andelsforening, og jeg var en smule bekymret for de blik og kommentarer jeg ville få, hvis nogen opdagede hvad jeg lavede… Men det skal klart prøves næste gang der skal vaskes 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s