Kilo = penge?..

Jeg søger en fond hvor man kan få udbetalt 1000 kr pr tabt kilo? Nu har jeg jo tabt mig alle de her kilo og har efterhånden en temmelig tom garderobe… Måske man kunne lokke et forslag ind på Borgen om, at for hver gang man smider 5 kilo får man 5 skrabelodder? Tak for støtten, stat 🙂 Ja, gode ideer har man jo mange af…eller nu hvor der snart er valg: STEM PÅ MIG! Jeg har én mærkesag (kan dog nok godt finde på et par flere i det her morads af en verden vi lever i!!), og jeg satser på at få flertal i min sag to timer efter I har valgt mig ind. Eftersom der ikke rigtig er noget parti, der smager særligt godt for tiden, så skal jeg lige have fundet ud af om jeg laver mit eget parti (det er jo så TRENDY!), eller om jeg bare skal være løsgænger fra starten (det går jo så godt for de andre tosser…) Uh, sikke en masse at tænke over…

Aaahh tror simpelthen ikke jeg ville kunne finde ud af at udtrykke mig diplomatisk på talerstolen derinde, man skal jo være så høflig hele tiden, og tale med titler, være De’s og svare nøgternt (og ikke spydigt) igen – jeg ville holde 3 minutter derinde…eller bare gøre ligesom ham her:

Men bortset fra det (dog apropos stram…) har jeg været ude og købe undertøj i dag – ja, det er så noget nær 2 år siden jeg gjorde det sidst (flot Marie!), og størrelserne har ændret sig en del siden sidst. Bl.a. er jeg gået 10 cm ned i omkreds (til de evt. mandlige læsere: her taler jeg i kvindesprog), så det er ikke så mærkeligt at jeg har syntes mine bh’er sad skidt. Dernæst kom jeg hjem med en ret stor bunke med lyserøde sager, altså et mix mellem pink, gammelrosa og god gammeldags lyserød, men alligevel. Det farvevalg var bare ikke sket for 2-3 år siden. Bliver man simpelthen mere tøset af at have døtre?..

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s