Where the f*** is Tversted?..

Ja, det ved jeg så nu! Vi er lige kommet hjem fra miniferie i sommerhus med min familie. Mine forældre havde lånt et fantastisk sommerhus af nogle venner, men hagen var bare, at det nu engang ligger i den anden ende af Danmark… For de uindviede (ligesom mig selv indtil for 4 dage siden) ligger Tversted imellem Hirtshals og Skagen, helt ud til vandet. Og selvom det tager fem timer at køre dertil, var det virkelig turen værd. Og selvom Irma på ingen måde er bilvant, klarede hun begge ture rigtig godt. Vi havde timet det så hun kunne sove middagslur på begge ture, med indlagt færge-break, så hun lige kunne løbe igennem inden halvanden-to-timers kørsel mere. Jeg havde frygtet de grummeste tudeture, men Dirch Passer-sange på Iphonen fik hende til at slappe helt af – den mand er jo ren valium på en skærm 🙂

Og virkelig dejligt at være i sommerhus, ren afslapning med 6 voksne og 3 børn – og vi nåede både at være på Grenen (den seværdighed fangede jeg dog ikke, der er da smukt og alt muligt, men det er jo strand og vand…det har man da vist set før?…), i Hirtshals, ved den tilsandede kirke, drikke temmelig meget vin, spille kort, spise god mad og is og grine en hel masse. Er temmelig tilfreds med weekenden alt i alt (lidt jysk underdrivelse hører sig vel til efter en tur i Vendsyssel…) 🙂

Det var ren lykke at opdage, at sommerhuset havde egen legeplads: Gyngestativ, vippe, legehus og sandkasse. Irma har været udenfor i samtlige vågne timer, og i går kunne hun slet ikke koncentrere sig om at spise fordi hun legede så godt! Lidt skidt da hun så vågnede møgsulten til midnat…ups. Efter sådan en tur med så nem tilgang til have, bliver vi simpelthen nødt til at gøre ALT hvad vi kan for at sælge lejligheden i en fart og selv blive haveejere. Jeg vil derfor allerede nu undskylde for de kommende blogindlæg om hvor fantastisk vores lejlighed er, så ALLE ville ønske de boede her 😉

Og NU vil jeg skynde mig i seng, for det er ikke blevet til supermeget søvn i løbet af weekenden – og nu hvor Irma kastede sig ned i sin seng for at falde i søvn på under 2 minutter, tror jeg at jeg vil gøre hende nummeret efter…

Reklamer

4 thoughts on “Where the f*** is Tversted?..

  1. Tversted er sagen! 🙂 Så har I vel også besøgt der verdensberømte Blå ishus?

    Vi har en farmor, der har sommerhus i Blokhus (i nærheden af Tversted), og vi elsker ferier der. Nyder de brede strande og det vilde brus fra Vesterhavet.

    • Hej Anette, nej vi tog det Gule Ishus i stedet, de ligger som nr. 2 fra stranden, og ejeren laver den mest suveræne gufskum!! Hvad er det blå kendt for? Der var vildt lang kø!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s