Græsenketid

Så er det endnu engang kursustid for manden, hvilket betyder 3 dage som eneforælder igen. Men nu hvor det er prøvet før, så er det ikke nerverne der spiller ind – nærmere trætheden… Håber bare på at Irma sover godt de næste nætter! Og så skal jeg lige acceptere at hjemmet trængte til en rengøring for snart en uge siden, men at der ikke bliver gjort noget ved det før weekenden… Og aftensmaden bliver nok heller ikke ligefrem kreativ – tror der bliver serveret en hel del rugbrød i denne uge, måske piftet op med en majskolbe eller to. Kig endelig forbi til dette festmåltid 😉

Bortset fra det, er det jo også lidt hyggeligt med alenetid med lillefisen – hun er virkelig blevet en lille drillepind på det seneste. Hun har udviklet et glimt i øjet, som er meget svært at stå for. Og jeg er lidt bange for at min lunte er blevet en tand for lang…Men prøv nu at se på hende – ville du ikke også have svært ved at sige nej til hende??..

Da jeg hentede Irma i dag fik jeg beskeden om at hun havde haft en god dag: sovet godt, spist godt (havde tilsyneladende chili con carne i håret og bag ved ørerne efter frokost…), skidt godt – de 3 S’er… – Men hun havde også været i pausehjørnet (det tror jeg de kalder det), som er der man skal sidde lidt, når man bl.a. har slået de andre børn. Flot Irma, du gør din mor så uendeligt stolt… Så nu må vi også skrue bissen på herhjemme. Det synes jeg egentlig allerede vi gør, men jeg vil altså ikke have et barn, der udøver vold på andre, det kan man da ikke tillade sig!

De vejledende øvelser ift. at gøre op med sin lille slagsbror (slagssøster??), siger at man skal aflede barnet så snart det begynder at slå, simpelthen sige fra og gå hurtigt videre til noget andet. Det er det vi har gjort indtil nu, men måske skal der andre metoder til. Kom gerne med fifs – henover knæet kommer hun nu ikke, men jeg er da åben for forslag.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s