Hævn?

Aj, det må en mor naturligvis ikke! Selvfølgelig ikke!! Men Irma hostede sig rød i hovedet i knap to timer i nat – på et tidspunkt hvor jeg faktisk havde planlagt jeg skulle sove… Og da vækkeuret ringede her til morgen kom en strøtanke til mig: Hævn! Altså ikke seriøst vel, men bare sådan noget hyggehævn med at vække en sovende teenager med et glas koldt vand – det kommer helt sikkert til at ske. For min hjerne har allerede glemt ammenætterne og barn, der ikke kunne sove om natten: Jeg har nu brug for mere end 5 timers søvn for at fungere! Og jeg har da mine skrupler omkring overskuddet og om smilet når helt op til øjnene til den vuggestuefest vi skal til i eftermiddag… Kan mærke at jeg virkelig skal tage mig sammen for ikke at blive meget fyldt med ynk i dag – det må ske efter cykelturen tænker jeg (og den plan blir helt annulleret hvis det regner på mig!)

Havde i øvrigt en oplevelse i går hvor jeg (i modsætning til ovenstående…) opførte mig som en meget voksen-mor! Irma har ondt for tænder og hoster – som sagt – og derfor kommer hun mad i munden + en hel hånd! Hele hånden skal med i munden! Og ja, det er sgu da dumt, men hun vil åbenbart gerne undersøge hvad de der tænder skal bruges til… Men i går ved aftensmaden fik hun hånden lidt for langt ind, og kastede op – i kaskader! Hun har jo været den store gylper da hun var mindre, men jeg har aldrig set hende kaste op som her. Og jeg har altid haft kæmpe problemer med opkast. Jeg er den type, der er ved at kaste op når mænd (og ja, det er fandme kun mænd!!) laver en harker på gaden. Så jeg havde ikke regnet med at jeg bare ville holde hende for panden, tørre hende af, vaske tøj og sætte mig tilbage til bordet. Men mirakler sker, også for mødre 🙂

God fredag!!

Reklamer

2 thoughts on “Hævn?

 1. Liebe Marie

  Masser af ynk til dig. Hop forbi Weltklasse reception og få dig en pølse og øl på livestream http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.ustream.tv%2Fchannel%2Fweltklasse-flytning&h=2fa62. Og tænk du er hjemme og hygger dig med Irmski! Og hun elsker dig!

  Og den med det kolde glas vil jeg gerne afprøve sammen med dig.

  I de her dage er jeg mere end med på at overgå sine egne forventninger. Har nu ligget ned i 36 timer – kun afbrud at to gage bad 15 min. 8 gange på toilettet eller var det 10!
  Vi er bare sejere end vi tror. God fredag til dig!

  • Hej Janet, nu har jeg været inde og lure på jeres streaming, og det ser godt nok hyggeligt ud 🙂

   Åh hvor jeg dog føler med dig søde, men du skal jo passe på tvillingerne, så du lægger i det mindste ned pga et godt formål! Men jeg kender dig jo, og ved hvor meget krudt i måsen du har – så jeg ved godt hvor meget det strider imod din person!!

   Kram til dig!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s