Snakke, snakke, snakke

Nu sker der altså virkelig noget på snakkefronten! Irma har længe pludret som en vanvittig, men nu ENDELIG er vi begyndt at forstå hvad hun siger. “Gyng gang” er ikke til at misforstå, og heller ikke “mere” og “nej”.. men nu er der kommet: “en gang til”, “bog”, “far” og “MOOOR”! Det sidste kom hun med for første gang for et par timer siden – totalt glad mor blev jeg lige 🙂 Der er også nogle flere sætninger og ord, som nok kun hendes forældre kan forstå (og som jeg i skrivende stund har fortrængt…ups)

I den ikke så stolte afdeling kæmper vi lidt med Irma om spisning – hun gider på ingen måde sidde i sin højstol, men vil gerne sidde på skødet af mig og spise…det er altså pænt irriterende! Jeg fik desværre sagt okay de første to gange hun gerne ville sidde hos mig, men nu er der lukket for den eftergivende mor. Så her til aften endte hun med først at få aftensmad kl 19, fordi hun indtil da nægtede at komme op at sidde. Nu er beslutningen ligesom truffet (er gift med en uhyre principfast skabning – hvilket godt kan være lidt hårdt når man selv har en rygrad som en vingummi…). Her til aften var han endda ikke hjemme, og jeg holdt stadig beslutningen i ave. Var helt stolt (og så ikke et ord om at det endte med havregrød…)

 

Reklamer

4 thoughts on “Snakke, snakke, snakke

  1. Sådan, din vingummi! 🙂 Godt at holde fast i en beslutning, så fatter hun også, at sådan er det! Gik længe og troede Pelle sagde neger, indtil det gik op for os, at han sagde mere 😉

    • hehe. ja det er ret sjovt – men hun er simpelthen så glad for at få læst højt og selv kigge i bøger at det ikke rigtig kommer bag på mig

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s