11 timers søvn!

Ja, det var faktisk gældende for både mor og datter i nat… Da jeg læste for Irma i går aftes, var jeg helt utrolig tæt på at falde i søvn til “Kaj er farlig”, og Irma kiggede mærkeligt på mig undervejs fordi jeg blev ved med at gabe. Efter putning ville jeg liiiige se lidt dårligt tv, men faldt i søvn inden jeg nåede igennem rækken af programmer. Vågnede over 2 timer senere, kyssede manden godnat og gik i seng og sov videre. Irma begyndte at synge ved 7tiden og her vågnede jeg også – men ondt i ryggen – så kan jeg lære det…

Forklaringen er nok et par dage gammel, for i fredags var jeg så heldig, at være med nogle gode venner i Sky Bar – hotelbaren i det spritnye Bella Sky Hotel ved Bellacentret. Baren ligger på 23. etage og der er den vildeste udsigt! Man kan se det meste af København herfra. 3 cocktails efter ankomst var vi meget opstemte, men her lukkede baren også – og det var en festlig tur ned med elevator: Vi skulle jo lige lure lidt på de forskellige etager…

Og med sprut i årerne og smil på læben cyklede jeg tilbage over Amager – på et tidspunkt var jeg fælt tæt på at ryge hen over styret pga. noget vejarbejde på en cykelsti, uden forvarsel eller skiltning!! – men heldigvis var der et hegn jeg kunne køre ind i inden jeg ramte asfalten… Og nogle fyre, der lidt længere henne af stien stod lidt smårystede efter deres sammenlignelige oplevelse. Så lidt mindre fuld, og lidt mere opmærksom kom jeg op på cyklen igen, og hjem under dynen. Men da Irma vågnede tidligt lørdag kunne jeg simpelthen heller ikke sove mere, totalt dumt eftersom manden havde lovet at være hygge-lege-far mens jeg kunne sove brandert ud. Så efter en lang dag på udflugt, måtte kroppen altså have mere hvile end normalt… Hvorfor jeg så er træt nu, fatter jeg simpelthen ikke???

Reklamer

2 thoughts on “11 timers søvn!

  1. Om at læse sig selv i søvn 😀
    Jow tak det har jeg gjort indtil flere gange… Siddende på knæene med overkroppen lænet ind over sengen, mens jeg læste højt – OG faldt i søvn. Ikke just nogen behagelig måde at sove på.. ;-).
    Knus Mette

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s