Nu med lille hund…

Nej, ikke helt, men Irma er blevet helt pjattet med at hente vores sko. Faren fik serveret sine sutsko på sengen i morges – og blev kommanderet til at tage dem på! Og jeg slap heller ikke udenom. Det er alt for varmt til sutsko, men det nænner vi ikke at sige til hende 🙂

Irma og jeg var på udflugt i går, en rigtig tøsetur. Sammen med en god veninde og hendes datter, tog vi toget til Lejre for at gå på loppemarked – jeg tror jeg talte 5 mænd i alt… Men meget hyggeligt og MEGET varmt. De havde pyntet stedet med balloner der hang på buske og i træer, og Irma og jeg var rundt og mærke på dem alle sammen. Der blev solgt en hel del legetøj på markedet, men det havde ingen interesse mærkeligt nok. Irma syntes det var sjovt at spille bold, løbe på græsset og som sagt, kigge på balloner. Det der tog allermest kegler var nok togturen ud. Det var et af de her dobbeltdækkertog, så Irma og jeg gik virkelig mange ture på trapperne… Og meget svært at forklare den lille fis, at når toget starter og standser, så skal man holde fast – hun ville bare ikke holde pause i noget, op og ned, op og ned…. Det startede ellers så idyllisk med de to piger (min venindes datter på snart 3 og Irma på snart halvandet), der sad på samme klapsæde og kiggede på hinanden og ud af vinduet – men lige så snart Irma opdagede trappen, var freden forbi…

Og så er lejligheden i øvrigt endeligt sat til salg, og uden at bloggen skal forvandles til et ejendomsmæglersite, så skal alle da være velkommen til at lure på annoncen – indtil videre på den blå avis – og endelig råbe højt hvis I er interesserede, eller kender nogen der er! Vi har besluttet at vi giver en middag for to på Noma til den, der sætter os i forbindelse med en køber (der skal altså falde en underskrift inden gavekortet overrækkes ;-))

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s