Hestehvisker??

Vi tog på landet her til formiddag – ikke sådan rigtigt, men inde i betonmekkaet Urbanplanen midt på Amager, ligger der er offentlig tilgængelig bondegård, men heste, grise, køer, geder, kaniner, og sikkert lidt flere dyr vi missede. Meget hyggeligt sted med stor legeplads, masser af børn (og deres forældre) og helt afslappet stemning. Meget syret at køre fra Remisecentret, som er et næsten øde butiksområde, med vinduer med spånplader på og andre charmerende tiltag… og så 400 m længere nede af cykelstien, ankomme til bondegårdsidyl. Men det er helt sikkert ikke sidste gang. Det ligger ca. en kilometer hjemmefra, så i virkeligheden er det bare for ringe at vi ikke har været der før – men sådan er der sikkert så meget.

Irma stormede hen til hestene som det første, og synes de var vildt sjove – og begyndte så også at vrinske… Måske kan dyrene forstå hende nu hvor vi ikke rigtig kan?… Også selvom de primært stod med måsen til…

 

Vi var der dog kun en halv times tid, indtil regnen begyndte at vælte ned, og vi styrede vores ikke-regntøjsklædte kroppe hjemad. Igen, meget praktisk med cykelanhænger!! Manden nåede lige at blive skidt på af en fugl inden vi tog derfra, så det føltes virkelig som en tur på landet… Og igen undrer jeg mig over hvordan en fuglelort på blusen kan bringe held?? Det giver sgu da ikke meget mening!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s