Igen og igen og igen…

Jeg undres. Jeg har naturligvis oplevet børn, der elsker at se den samme film igen og igen, lege den samme leg, høre den samme lydbog. Og jeg forstår godt det her med, at børn lærer igennem gentagelser, men Irma har nogle enkelte bøger med lyde på – dem der med en lille knap, der siger “dyyyt-dyyyt” eller Bamses pruttebog, der både har en pruttelyd, en “tihvertifald, Bamse” og en “rap rap rap”…Sjovt nok er det bøger Irma har fået i gave…tak kære venner 😉 Disse bøger er et sandt hit lige nu! (Og har været lidt for længe, hvis I spørger mig!) Men der er altså grænser for hvor mange gange gider læse bogen – i streg. Når vi er færdige med den, bladrer Irma om til s. 1 og siger “meeeere”, great… Men der er vel en form for karma-straf tænker jeg – når jeg tænker på hvor mange gange jeg har set den førnævnte Frk. Nitouche, eller hvor mange gange min mor har læst Krummerne… Det er vel livets hjul… det er sgu bare lidt nederen!

– okay, ved godt at jeg faktisk er for gammel til den slags udtryk, men bliver jo inspireret af alle de studenter der drøner byen rundt for tiden (selvom de med sikkerhed har nogle mere opdaterede udtryk!!)

Men nu er fredags-fladheden i den grad ankommet til min krop, og jeg vil gå ind og dejse omkuld. Jeg skal nemlig være frisk til i morgen! Lørdagen byder på fødselsdag x 2 – det er den samme fødselar, men fejringen er todelt. Først er vi budt på lagkage og rundbold i Kongens Have, og dernæst er jeg inviteret til aftenfest med lækker mad, paraplydrinks og tøsefnidder – det skal jeg være vågen til!!

Reklamer

2 thoughts on “Igen og igen og igen…

 1. Hmmm – vi er jo nogen der ved, hvad der er godt ;-D. Vi modtog også “Muldvarpen der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved” i ikke mindre end 3 eksemplarer. Det ene kom fra John ;-D.Den har jeg også læst højt flere gange end jeg har haft lyst til. Til sidst kunne jeg også godt huske at det var Hans Henrik den skiderik;-D. Måske findes der “hadebøger” på linie med hadegaver… Hvis du vil have en anden bog som Irma sikkert vil holde af og som jeg holder meget af endnu – så skulle det være “Mis med de blå øjne”.

  Knus Mette

  • hehe, godt du kan huske at du var den gode giver 😉
   Til gengæld vil jeg kigge efter den bog du anbefaler, den kender jeg ikke.
   Kram til dig.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s