Buler, sår og sengetider

NOTE TO SELF: Når man kommer hjem fra arbejde med hudafskrabninger på det ene inderlår, så ved man, at man a) har haft en alt for lille nederdel på på arbejdet, b) højst sandsynligt har vist trusserne frem for alle modkørende trafikanter til og fra Hellerup og c) stadig har tykke lår… damnit! Dårligt sommeroutfit!

Og hvad er det så med den bule? Jo, det handler om, at Irma og jeg var alene om forleden aften, og så skulle hun i bad. Jeg fortalte jo om hendes nye luksusvaner med at blive kradset på ryggen, og det ville hun selvfølgelig også den aften – men da hun rejste sig op for at vende ryg og mås mod mig (mere skrubbevenligt, tak min skat), så gled hun i badekarret og bankede panden direkte ind i flisehjørnet! Av av av! Så på med håndklæde, op og trøste datteren, og hen til kummefryseren for at hente en pose koldt (til den nysgerrige læser kan jeg fortælle at det endte med majs) til den allerede hævede pande. Jeg kiggede hende nøje an, for hun faldt så hårdt og uheldigt at hun nemt kunne have slået hul – men panden holdt og vi kunne blive hjemme og kramme! Og nu har hun haft et par dage med Harry Potter-agtigt ar i panden, et lidt distingveret look til den lille pige.

I går da jeg hentede Irma, havde hun sovet lige indtil jeg kom – det var faktisk mig der vækkede hende lidt i 16… Så da klokken nærmede sig puttetid og Irma rendte omkring i lejligheden med 120 i timen, så vidste vi godt, at noget var galt… Hun blev puttet til vanlig tid, men jeg kunne godt mærke at hun slet ikke syntes hun var færdig med at snakke og lege – og hun endte med at komme op igen, lege indtil kl 9, og SÅ blive puttet. Det skal IKKE gå hen og blive en vane! Jeg måtte gå i seng umiddelbart efter fordi jeg var så flad. Og i dag glemte jeg oven i købet at sige noget til vuggestuen om den aaalt for lange eftermiddagslur, pokkers!..

Reklamer

2 thoughts on “Buler, sår og sengetider

  1. Hi hi, jeg synes din kjole var så fin og slet ikke for kort, da jeg fulgtes med dig hjem fra arbejde i torsdags. Jeg havde til gengæld alt for lidt (læs=koldt) tøj på til min bif-tur så jeg blev da nødt til at købe en læderjakke i Companys – godnok på udsalg meeen – Farligt (og dyrt) at klæde sig for koldt 😉

    • tak Karen! Og sikke en skam med tøjkøbet, virkelig ærgerligt lyder det til…. 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s