Hurraaaaaa

“I dag er det fa-aars fødselsdag, hurra hurra hurraaaa…..” Irma og jeg skød dagen i gang med skønsang – okay, det var mest mig, mens Irma fik øjne og småsmilede på min arm 🙂 Bagefter rendte hun omkring i lejligheden og råbte HURRAAAA! Meget god stemningsskaber, sådan en lille pige (hun kan lånes ud til selskaber…)

Mine forældre kiggede forbi til kaffe, thebirkes og gavebord – med frisk, hjemmebagt brød (tak Mor!!), og vi sludrede og havde en hyggelig morgen. Jeg kørte en glad Irma i vuggestue, og kørte så hjem til manden og fik en ekstra kop kaffe og uddelte fødselsdagskys (som hører sig til!!) Frokosten og dagens udflugt blev i Frederiksberg Have, hos Mielcke og Hurtigkarl, en lille hyggelig restaurant med god betjening og lækker mad. 4 gode retter blev det til, og menuens højdepunkt var ifølge mig, den første ret: Hellefisk, agurk, ærteblomster, løgrom og en let skummende sauce, mmmmmmm…. Frokosten blev akkompagneret af Jazzfestival, hvilket var ret fint i starten af menuen, men da vi nåede desserten gik nogle unge fyre på scenen, med tilsyneladende blødende hjerter for moderne jazz – det virkede nærmest som om deres instrumenter skulle slagtes lige der i haven… De lagde hverken mærke til at folk praktisk talt udvandrede eller holdt op med at klappe… Lige en tand for avantgarde for de fleste, inklusiv os!

Derfor besluttede vi at tage “kaffen” et andet sted og tog et smut på Cafe Langebro, som efterhånden er blevet mandens favoritsted. De har gode øl og en afslappet stemning – egentlig et lidt pudsigt sted, midt i trafik, strandgæster og støj, men stadig ret hyggeligt.

Nu er luften gået lidt af fødselsdagsballonen, og vi slapper lidt i køkkenet, men mon ikke aftenen skal rundes af med et par timer i selskab med Don Draper? Det tror jeg nok lige den skal… 🙂

 

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s