Fedterøvs-hej

Her har været ret hektisk herhjemme, rent faktisk en af den slags uger, der bare helst ikke skal være mange af… Jeg er SÅ meget klar til ferie, og til at tænke på andet end hverdag og hvad dertil ellers hører!!

Men jeg ville egentlig dele en ny ting med jer, som Irma har tillært sig…Det er naturligvis længe siden, at den unge dame begyndte at sige hej, og endnu længere siden, at hun begyndte at smile. Men nu introduceres fedterøvs-hej’et, som er en simpel kombi af de to ting, efterfulgt at glimt i øjet og en selvforståelse, der skriger “I kan da ikke være sure på lille søde mig??”… Når hun fx har hældt sin mælk udover sin mad, væltet alle sine bøger ud af reolen, eller taget beskidte ting ud af opvaskemaskinen, så stiller hun sig op og smiler sit mest honning-søde smil og siger hej, på en meget bedårende måde… SOM OM hun kan charmere sig ud af irettesættelse, hrmpf, det er jo en komplet absurd tanke… eller…wait a minute…

Nu har det lille hej stået på det meste af ugen, og vi har jo efterhånden luret hendes lille teaterstykke, og sødt som det naturligvis er, så kan vi jo ikke blive ved med bare at smile tilbage til den lille charmer. Hun er jo også begyndt på det nede i vuggestuen, selvfølgelig. Men her kender de hende efterhånden godt nok til at vide, at hun ikke er nogen lille forsigtig prinsesse, så derfor slipper hun ikke afsted med ret meget dernede. Eksempelvis har vi fået historier om, at hun midt i en leg, kan stoppe op, for at gå over og skubbe til en anden…Og da de i fredags havde fået popcorn, var Irma den første til at rydde sin egen skål, hvorefter hun gik bordet rundt for at “hjælpe” de andre med at spise deres…Flot, min skat!!

Nu er den lille og helt utroligt snottede datter blevet puttet, der er rødvin i mit glas, og forhåbentligt et eller andet crappy på tv, som ikke skal tænkes yderligere over…havde måske egentlig mere brug for en stor paraplydrink, men jeg tror ikke pyjamasbukser, sutsko og halvfedtet pandehår går som dresscode nogle steder… sofa it is!!

2 thoughts on “Fedterøvs-hej

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s